Σκληρό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα με αιχμές από την Αφροδίτη Λατινοπούλου
1 year, 8 months ago
6

Το γνωστό και δημοφιλές στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας που πολιτεύεται στην Θεσσαλονίκη, η κ. Αφροδίτη Λατινοπούλου, εξέπεμψε ένα σκληρό πρωτοχρονιάτικο μήνυμα που είναι βέβαιο ότι εκφράζει πολλούς μέσα στη Νέα Δημοκρατία. Η κ. Λατινοπούλου κάνει λόγω για την ανάγκη στήριξης του ιδιωτικού τομέα που «τόσο υποφέρει από την πανδημία», αφήνοντας έτσι σαφείς αιχμές για την διαχείριση της κρίσης!

Το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας όμως μιλώντας σε πρώτο πληθυντικό μιλά για την αναγκαιότητα να «αποβάλουμε την μίζερη αριστερή νοοτροπία μας». Και δεν είναι η μόνη που το λέει. Πολλά στελέχη της Νέας Δημοκρατίας δεν κρύβουν την ενόχληση τους για την κυβερνητική πολιτική που μετατρέπει την Ελλάδα σε ένα κράτος επιδομάτων, με οριζόντιες απαγορεύσεις και ακρωτηριασμό της ελεύθερης αγοράς, απαγόρευση της ελεύθερης οικονομίας, αφήνοντας όμως τον δημόσιο τομέα στο απυρόβλητο.

Η κυβέρνηση δηλαδή κάνει τα απολύτως αντίθετα από αυτά που είχε εξαγγείλει προεκλογικά. Το γεγονός αυτό ενοχλεί πολλά κορυφαία στελέχη της παράταξης και όχι μόνο την κυρία Λατινοπούλου.