Στη δημοσιότητα τα πρόσωπα των δολοφόνων του επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα
3 years, 3 months ago
6

Αυτοί σκότωσαν τον εκκεντρικό επιχειρηματία

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. βρίσκονται οι δύο Σύριοι που κατηγορούνται για τη δολοφονία του εκκεντρικού επιχειρηματία Νίκου Τσακανίκα στη Χαλκίδα.

Στις 12 Νοεμβρίου, η αδερφή του Tσακανίκα που ήταν διάσημος για το εκκεντρικό του στυλ και διατηρούσε μπουτίκ με επώνυμα ρούχα, τον βρήκε νεκρό στο σπίτι του.

O θάνατος του 51χρονου, που βρέθηκε νεκρός φορώντας μόνο το εσώρουχό του και δεμένος σε μια καρέκλα, ήταν ασφυκτικός. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι όλοι οι χώροι του σπιτιού ήταν αναστατωμένοι, δεν βρέθηκαν ίχνη παραβίασης. Ο 51χρονος είχε ανοίξει την πόρτα στον δολοφόνο ή στους δολοφόνους του.

Το Τμήμα Ασφάλειας της Χαλκίδας μετά από έρευνες, έφτασε στα ίχνη των δύο δραστών για τους οποίους εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Μάλιστα οι δύο Σύριοι δολοφόνοι είχαν εισέλθει παράνομα στην Ελλάδα, ενώ ο ένας από αυτούς ήταν παλιός γνώριμος της αστυνομίας αφού είχε συλληφθεί και στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών.

Μετά από σχετική Διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Χαλκίδας δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των δύο αλλοδαπών. Πρόκειται για τους:

(Επ.) HOURAN (Ον.) YOUSEF του AHMAD και της KHADOUJ , γεν. την 01-06-1974 στη Συρία

(Επ.) ISSA (Ον.) BAYMAN του KHALED και της AL YAH , γεν. την 10-02-1993 στη Συρία