Survivor: Η φωτιά που…άναψε εντάσεις στους «Μαχητές» και η παρθενική νίκη των «Διάσημων»
3 years, 3 months ago
6

Οι «Διάσημοι» πανηγύρισαν την πρώτη τους νικη στο Survivor 4  και επιβραβεύτηκαν με φωτιά ανα πάσα στιγμή και νέα καλύβα-Εντάσεις μεταξυ των «Μαχητών»-Εκτός παιχνιδιού ο Μιχάλης Αρναούτης- Δείτε βίντεο

Όλα τα είχε το σημερινό επεισόδιο του Survivor 4. Φωτιές που έσβησαν και…άναψαν εντάσεις, μάχες σώμα με σώμα σε έναν αγώνα θρίλερ με απίστευτή ανατροπή και την παρθενική νίκη των «Διάσημων» με 10-9 και το έπαθλο που ήταν φωτιά και νέα καλύβα.
Ο πυγμάχος των «Διάσημων» Μιχάλης Αρναούτης ήταν ο παικτής που ψήφισε το κοινο να αποχωρήσει απο τον Άγιο Δομίνικο.

Η φωτά που έσβησε… άναψε φωτιές

Μπορεί οι «Μαχητές» να απολαμβάνουν αυτές τις ημέρες τους καρπούς από τις νίκες τους επι των «Διάσημων», όμως στην παραλία τους δεν λείπουν και οι εντάσεις. Το γεγονός ότι κάποιοι δουλεύουν περισσότερο για την… επιβίωση της ομάδας οδήγησε σε κόντρες και αφορμή για την φωτιά που άναψε μεταξύ των παικτών της μπλε ομάδας ήταν η φωτιά που έσβησε.

Πρωταγωνίστρια του χαμού ήταν η Έλενα Κρεμλίδου και οι Γιώργος Ασημακόπουλος και Σοφία Μαργαρίτη που κατηγόρησαν τη «Μαριπόσα» ότι δεν βοηθάει στις δουλειές και όλη μέρα κάθεται. Η Κρεμλίδου έγινε έξαλλη και προσπαθούσε να δικαιολογηθεί ουρλιάζοντας.

Τους βγήκε η… ψυχή αλλά πέτυχαν την πρώτη τους νίκη

Όταν οι δυο ομάδες βρέθηκαν πάλι αντιμέτωπες στον στίβο μάχης και σε ένα αγώνισμα που περιλάμβανε βουτιά σε πισίνα από νεροτσουλήθρα, κολύμπι, τρέξιμο μετ΄ εμποδίων, γέφυρα ισορροπίας με σχοινιά, παζλ με αριθμούς και στόχους, ξέχασαν τις οποίες διαφορές τους.

Οι «Διάσημοι» μπήκαν δυνατά και με Περικλή, Αλέξη και Κάτια έκαναν το 3-0, ενώ στο 5-1 έκαναν πολλούς να πιστέψουν ότι ήρθε η ώρα τους να πανηγυρίσουν και αυτοί μια νίκη μετά απο τρεις σερί ήττες.

Ωστόσο οι Μαχητές συνήλθαν γρήγορα και με επίθεση διαρκείας κατάφεραν να το πάνε στο 8-8 με Τριανταφυλλό, να μένει στο μέτρημα των κύβων την ώρα που ο Τζέιμς έριχνε και το τρίτο τοτέμ. Η Μαριλλένα νίκησε την Ελευθερία Ελευθερίου για την ανατροπή και το 8-9.

Ο Μιχάλης Αρναούτης, αν και ήταν πιο αργός κατάφερε στο τέλος  να βρει στόχο κάνοντας το 9-9 και το ματς θα κρινόταν στον τελικό.

Κάτια και Μαριαλλένα ήταν το πρώτο ζευγάρι που μόλις ολοκλήρωναν την προσπάθεια τους θα έδιναν το έναυσμά να ξεκινήσουν και οι Γιώργηδες τη δική τους για τον τελικό νικητή.

Παρόλο που ο Κόρομι ήταν ταχύτερος κόλλησε στους στόχους, εκεί οπού ο Κοψιδάς έδειξε πως στο σημάδι είναι ανίκητος και οδήγησε την κόκκινη ομάδα στην πρώτη της νίκη με 10-9.

Το σημερινό έπαθλο αλλάζει ριζικά τις συνθήκες διαβίωσης για τους νικητές, αφού κέρδισαν στέγη και… φωτιά ανά πάσα στιγμή. Ο παίκτης όμως που δεν θα έχει την ευκαιρία να το ζήσει, καθώς το κοινό τον ψηφισε προς αποχώρηση ήταν ο Μιχάλης Αρναούτης. Ο επαγγελματίας πυγμάχος που ήταν προτεινόμενος μαζι με Τριαντάφυλλο, Γιώργο Κοψιδά και Άννα Μαρία Βέλλη, παρότι στο σημερινό αγώνισμα βοήθησε πολύ για να πανηγυρίσει η ομάδα του την πρώτη της νίκη δεν κατάφερε να πείσει το κοινό που τον έβγαλε… νοκ άουτ.