Survivor: «Βόμβα» με τον Ηλία Μπόγδανο – Στα όριά του ο τραγουδιστής
2 years, 10 months ago
6

Άνω κάτω φαίνεται πως είναι ο Άγιος Δομίνικος μετά την απόφαση της παραγωγής να παραταθεί το Survivor για ακόμη έναν μήνα. Κάποιοι εκ των παικτών έχουν αρχίσει να παραπονιούνται ενώ ορισμένοι ζήτησαν να αποχωρήσουν. Ανάμεσα σε αυτούς βρίσκεται, σύμφωνα με τις φήμες ο Ηλίας Μπόγδανος. Ο τραγουδιστής των INCO, αν και θεωρείται φαβορί για τη νίκη, νιώθει πιεσμένος και κουρασμένος και εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα.

Ωστόσο, η φημολογία αυτή είναι «μπούρδες» σύμφωνα με τον παρουσιαστή του ριάλιτι επιβίωσης.

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιανός πήρε θέση και έβαλε τέλος στα σενάρια που ακούγονται τις τελευταίες ημέρες. Μιλώντας στην ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσιάζει στον Sfera σημείσε για το θέμα αυτό «Δε ξέρω αυτά που λένε για τις ρήτρες και τι ισχύει και απορώ πως τα ξέρουν άλλοι. Δεν έχω δει συμβόλαιο παίκτη ποτέ. Πάντως και για τον Μπόγδανο μπούρδα είναι, δεν ισχύει αυτό που λένε. Υπάρχουν πολλοί παίκτες που έχουν φτάσει στο σημείο να λένε ότι δε τη παλεύουν άλλο αλλά ο Ηλίας ποτέ». 

Τι θα δούμε σήμερα:

Την ίδια ώρα, κορυφώνεται η αγωνία για το τι θα γίνει στο αποψινό επεισόδιο. Σύμφωνα με τα πρώτα spoilers, η ομάδα που θα χάσει θα είναι η μπλε και θα βρεθεί σε δύσκολη θέση μιας και όλοι οι παίκτες είναι δυνατοί και το παιχνίδι φθάνει σιγά σιγά στην τελική ευθεία όπου θα γίνει ατομικό. Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη εβδομάδα οι μπλε έχασαν ξανά και υποψήφιοι προς αποχώρηση ήταν ο Παύλος Γαλακτερός, ο Νίκος Μπάρτζης και ο Τζέιμς Καφετζής με τον πρώτο να φεύγει οριστικά από το Survivor.