#SurvivorGR Νέες αφίξεις στο ριάλιτι! Ο Χειμωνέτος ετοιμάζει βαλίτσες
3 years, 3 months ago
6

Δεν πρόλαβαν καλά καλά να πάνε στον Άγιο Δομίνικο η Ιγγλέζου με τη Σαλαγκούδη και ο Σκάι θα κάνει τα πάντα για να παραμείνει το «Survivor»… στο 35% της τηλεθέασης, τόσο στο σύνολο όσο και στο δυναμικό κοινό!

Γι’ αυτό και το νέο αίμα παικτών θα συνεχιστεί στο reality επιβίωσης! Σύμφωνα με πληροφορίες, μετά τη δημοσιογράφο και τη σέξι αθλήτρια υπάρχουν ακόμη και κάποια άλλα γνωστά πρόσωπα που βρίσκονται σε αναμονή για το ταξίδι τους στον Αγιο Δομίνικο.

Εκτός από τη γαζέλα Ελίζαμπεθ Ελέτσι, της οποίας η είσοδος στο παιχνίδι αναβλήθηκε για μία εβδομάδα, ένα πρόσωπο που θα μπει στους Διάσημους του «Survivor» είναι, όπως ακούγεται, και ο άλλοτε πρωταθλητής στην ποδηλασία Γιώργος Χειμωνέτος. Ο Ροδίτης αθλητής βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις με τον Σκάι προκειμένου να πεινάσει και εκείνος για χάρη των χρηματικών απολαβών και της τηλεθέασης!

Σε πολύ καλό στάδιο συζητήσεων -όλα θα παιχτούν στα οικονομικά- βρίσκεται και η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, ενώ το κανάλι του Φαλήρου κρατά σαν επτασφράγιστο μυστικό τη συμμετοχή ενός βετεράνου ποδοσφαιριστή με πολύ μεγάλη απήχηση στους φίλους της μπάλας.

newsbreak.gr