Βάσια Τριφύλλη: «Όταν μου στέρησαν το δικαίωμα να υιοθετήσω, χτυπούσα το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο έβρισκα»
3 years, 3 months ago
6

Λίφτινγκ & απιστίες

Η Bάσια Τριφύλλη μιλά, για τις νέες παρουσιάστριες, την απιστία και την υιοθεσία ενός παιδιού που δεν την άφησαν ποτέ να κάνει!

Στην κάμερα της εκπομπής «Έλα, χαμογέλα» του Open άνοιξε το σπίτι της η δημοφιλής πρωταγωνίστρια του θεάτρου και της τηλεόρασης και σε μια σπάνια εξομολόγησή της άνοιξε την καρδιά της: «Με απέσυρα επαγγελματικά, πριν να με αποσύρουν οι άλλοι. Δεν έχω μετανιώσει για κάποια δουλειά που έχω κάνει. Γερνάω, αλλά μπορώ να κάνω κι ένα γυμνό. Είμαι 77 χρόνων και έχω κάνει φυσικά face lifting πριν από χρόνια» ανέφερε με χιουμοριστικό τρόπο, ενώ για τα νέα πρόσωπα της τηλεόρασης είπε: «Μου αρέσουν τα νέα παιδιά, αλλά πατούν στα χνάρια μας. Θα πάρουν λίγο από την Ελένη, λίγο από την Τριφύλλη. Θα ήθελα να κάνω μια εκπομπή στο πλαίσιο του δικού μου χαρούμενου χαρακτήρα, αλλά με πινελιές σοβαρότητας».

Μιλώντας για τις συνεργασίες που τη δυσκόλεψαν εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά: «Στη δουλειά μου πιο πολύ κυνηγήθηκα από άνδρες παρά από γυναίκες. Ο Χάρρυ Κλυνν και ο Θύμιος Καρακατσάνης ήταν οι συνεργασίες που με παίδεψαν περισσότερο. Ήταν πολύ ταλαντούχοι, όταν ήταν αρχηγοί του θιάσου όμως σε έπνιγαν»!

Όσο για το κεφάλαιο έρωτας; «Ο μεγαλύτερος έρωτας της ζωής μου είναι αυτός που δεν έχει έρθει ακόμη. Έχω απατήσει κάποιον χωρίς να το ξέρει, γιατί τα κέρατά μου είχαν φτάσει στ’ άστρα. Το έκανα για την πάρτη μου και όχι για να το μάθει» είπε η Βάσια Τριφύλλη, η οποία στο τέλος της συνέντευξής της ανέφερε για τα περί υιοθεσίας: «Όταν μου στέρησαν το δικαίωμα να υιοθετήσω ένα παιδί, χτυπούσα το κεφάλι μου σε όποιον τοίχο έβρισκα».

newsbreak.gr