Βασίλης Τσιάρτας: Δεν έχει θέση ο Αντετοκούνμπο στους εορτασμούς για την επέτειο του 1821
3 years, 3 months ago
6

«Στη θέση του έπρεπε να ήταν ο Νίκος Γκάλης», έγραψε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής

Μια ακόμη απαράδεκτη ανάρτηση έρχεται να προστεθεί στις δεκάδες που έχει ανεβάσει ο βετεράνος ποδοσφαιριστής Βασίλης Τσιάρτας, προκαλώντας αντιδράσεις και ποικίλα σχόλια από τους χρήστες του διαδικτύου. Σήμερα βάζει στο στόχαστρο του τον Γιάννη Αντετοκούνμπο, για τον οποίο θεωρεί ότι δεν έχει θέση στην καμπάνια της Επιτροπής « Ελλάδα 2021» για τις εκδηλώσεις τιμής για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση του 1821.

Η φιγούρα του σπουδαίου αυτού αθλητή που ξεκίνησε κυριολεκτικά από το μηδέν, ίσως και πιο κάτω, πλένοντας τα τζάμια των αυτοκινήτων στα φανάρια για να καταφέρει σε μερικά χρόνια να γίνει ο MVP του NBA δεσπόζει στην κεντρική αφίσα της καμπάνιας, δίπλα σε σπουδαίους Έλληνες, όπως ο Περικλής, ο Κολοκοτρώνης, η Μαρία Κάλλας. Ο Βασίλης Τσιάρτας που πρωταγωνίστησε στα γήπεδα με την φανέλα της ΑΕΚ, της Σεβίλλης και της Εθνικής ομάδας, όντας μέλος της στο Euro 2004 στην Πορτογαλία, θεωρεί ότι είναι λάθος η παρουσία του Γιάννη στην καμπάνια, κάνοντας λόγο μάλιστα για αλλοίωση του εορτασμού για τα 200 χρόνια, εξαπολύοντας επίθεση κατά της Γιάννας Αγγελοπούλου. Συγκεκριμένα, γράφει: « Για άλλη μια φορά έρχεται αυτή η απαράδεκτη επιτροπή Greece 2021, να προσπαθήσει να αλλοιώσει τον εορτασμό των 200 χρόνων. Σέβομαι και εκτιμώ την προσπάθεια που καταβάλει ο Αντετοκούνμπο στο NBA και μπράβο του.

Όμως στη φώτο που βλέπετε θα έπρεπε να ήταν κάποιο απ΄ τα παιδιά του 87 στο μπάσκετ, του 04 στο ποδόσφαιρο, του 05 πάλι στο μπάσκετ ή κάποιος/α Ολυμπιονίκης. Όσο και να θέλει αυτή η Επιτροπή και η τραγική Γιάννα, δεν πρόκειται να αλλάξουν οι χρυσές στιγμές του Ελληνικού αθλητισμού. Αποδεικνύεται μεγάλο λάθος της κυβέρνησης να της αναθέσει την ευθύνη αυτή. Προσωπικά αηδιάζω και μόνο που τη βλέπω. Κάποιος να της πει της κυρά Γιάννας ότι ιστορία έχει γράψει και δεν ξαναγράφετε».