Βγάλε χρήματα ενώ… κοιμάσαι, με αυτές τις 8 ιδέες για παθητικό εισόδημα
5 months, 16 days ago
6

Είναι ίσως μια φράση που ακούς συχνά. Το «παθητικό εισόδημα». Πρόκειται, δηλαδή, για μια ή περισσότερες ροές εισοδήματος, από τις οποίες μπορείς να αντλήσεις σημαντικά χρήματα, χωρίς να εργάζεσαι κάθε λεπτό που περνάει.

Θα πρέπει να ξεκαθαρίσουμε βέβαια, ότι το παθητικό εισόδημα δεν σημαίνει ότι ξαφνικά θα αρχίσουν να… πέφτουν χρήματα από τον ουρανό. Προφανώς πρέπει να κάνεις κάποιες επιλογές και να γίνει μια προεργασία, έτσι ώστε από ένα σημείο και μετά να μπορείς να έχεις εισόδημα χωρίς να καταβάλεις μεγάλη προσπάθεια.

Εδώ έχουμε 8 συγκεκριμένες ιδέες. Κάποιες ίσως να ταιριάζουν στις δικές σου προτιμήσεις και τα δικά σου skills.

Ενοικίαση Δωματίου. Αν έχετε κάποιο ανεκμετάλλευτο δωμάτιο στο σπίτι σας μπορείτε να το βάλετε προς ενοικίαση σε άτομα που ταξιδεύουν έχοντας περιορισμένο budget. Μπορείς να το κάνεις μέσα από πλατφόρμες τύπου Airbnb.

Affiliate Marketing. Αν έχετε ταλέντο στις πωλήσεις αλλά όχι επιχείρηση και προϊόντα. mπορείτε να γίνεται ο μεσάζοντας ανάμεσα σε καταναλωτή και κατάστημα κερδίζοντας από προμήθειες επί των πωλήσεων.

Silent Partner (Συνέταιρος). Επενδύστε σε μια εταιρεία βάζοντας μόνο χρήματα χωρίς να έχετε ενεργή εμπλοκή στα λειτουργικά θέματα.

Προβολή διαφημίσεων σε ιστοσελίδα. Αν έχετε κάποια ιστοσελίδα μπορείτε να διαθέσετε χώρο μέσα σε αυτή για να προβάλετε διαφημίσεις από τρίτους.

Διαβάστε την συνέχεια της λίστας στο itspossible.gr