Ξυλοδαρμούς, ομαδικούς βιασμούς και swinging κατήγγειλε νεαρή γυναίκα στην Κρήτη!
2 years, 6 months ago
6

Θύμα μιας ανατριχιαστικής υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης, με ξυλοδαρμούς, απειλές, ομαδικούς βιασμούς και εξαναγκασμό σε swinging με ζευγάρια, κατήγγειλε ότι έχει πέσει μια νεαρή γυναίκα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές, η γυναίκα πέρασε το κατώφλι της Ασφάλειας και κατήγγειλε ότι ο 50χρονος Ηρακλειώτης σύντροφός της την εκμεταλλευόταν σεξουαλικά. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι μεταξύ άλλων η κοπέλα φέρεται να καταγγέλλει ότι εξαναγκάζονταν με τη βία να συνευρίσκεται ερωτικά ακόμα και με ζευγάρια, από διάφορες περιοχές της Κρήτης.

Ο 50χρονος, ο οποίος αρχικώς συνελήφθη για φθορά ξένης ιδιοκτησίας (σε αυτοκίνητο) αντιμετωπίζει βαρύτατες ποινικές διώξεις για εμπορία ανθρώπων κατ’ επάγγελμα, ομαδικό βιασμό κατ’ εξακολούθηση, βιασμό κατ’ εξακολούθηση. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Δευτέρας στον ανακριτή.

Σύμφωνα με το cretalive.gr, ο ίδιος αρνείται τις αποδιδόμενες κατηγορίες και φέρεται να ισχυρίζεται ότι οι ερωτικές συνευρέσεις με τρίτα πρόσωπα και ζευγάρια εντάσσονταν στο πλαίσιο της ερωτικής ζωής που είχαν επιλέξει από κοινού, τόσο ο ίδιος όσο και η κοπέλα.

 

newsbreak.gr