Ζένια Μπονάτσου: «Πρέπει πάντα να κουβαλάω μια ένεση μαζί μου. Ο μπαμπάς μου πέθανε από αυτό»
3 years, 2 months ago
6

Ζένια Μπονάτσου: Η κόρη του Βλάση Μπονάτσου μίλησε ανοιχτά στο περιοδικό «You», όπου και παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη. Μεταξύ άλλων, η ίδια αναφέρθηκε στις δηλώσεις της για το αυτοάνοσο νόσημα που έχει κληρονομήσει από τον πατέρα της, το εμβόλιο του κορονοϊού, αλλά και το αν έχει κάποιον σύντροφο. Αναλυτικότερα:

Ζένια Μπονάτσου: Όλα όσα ανέφερε στη συνέντευξή της

Ερώτηση δημοσιογράφου: Το αυτοάνοσο νόσημα που κληρονόμησες από τον πατέρα σου έχει εκδηλωθεί σ’ εσένα;

Ζένια Μπονάτσου – Απάντηση: Στην εφηβεία μου ήμουν κάθε εβδομάδα στο νοσοκομείο. Όταν στρεσάρομαι ψυχολογικά, δεν τρώω και δεν κοιμάμαι καλά ή πέφτει το ανοσοποιητικό μου, ο οργανισμός μου ξεσπάει σε πρήξιμο, το οποίο δεν ξέρεις πού θα εμφανιστεί.

Ο πατέρας μου πέθανε από αυτό. Τότε δεν ήξεραν τι ακριβώς είναι και του έδιναν κορτιζόνη επειδή νόμιζαν πως είχε αλλεργία – προφανώς δεν έκανε τίποτα. Είναι ένα σπάνιο νόσημα που έχουν πολύ λίγοι άνθρωποι στον κόσμο και δεν έχει βρεθεί θεραπεία, πρέπει πάντα να έχω μαζί μου μια ένεση με το ένζυμο που μου λείπει.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Θα κάνεις το εμβόλιο του κορονοϊού;

Ζένια Μπονάτσου – Απάντηση: Δεν είμαι γιατρός για να λέω τι είναι σωστό και τι όχι. Η ταπεινή μου γνώμη, χωρίς να θέλω να επηρεάσω κανέναν, είναι πως δεν θα το κάνω επειδή δεν φοβάμαι αυτή την αρρώστια. Και να μου συμβεί, προτιμώ να την περάσω, παρά να κάνω ένα εμβόλιο που δεν έχει δοκιμαστεί για ένα εύλογο χρονικό διάστημα, με βάση όσα λένε οι γιατροί.

Ερώτηση δημοσιογράφου: Την καραντίνα την περνάς μόνη ή με κάποιον σύντροφο;

Ζένια Μπονάτσου – Απάντηση: Είμαι μια χαρά. Έχω τους φίλους μου κοντά και τη… χαρά μου! (γέλια)

enimerotiko.gr