Ιδέες Γάμου για την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
5 years, 2 months ago
6

Ένα Ρομαντικό Θέμα που θα σας Μείνει!

Παντρεύεστε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου; Πρέπει να είστε αληθινά ρομαντικοί! Έχετε το γάμο την Ημέρας του Αγίου Βαλεντίνου να αντικατοπτρίζει όλο το ρομαντισμό της ιστορίας της αγάπης σας με μοναδικές λεπτομέρειες. Ακόμη και αν δεν παντρευτείτε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, εξετάστε το ενδεχόμενο να ενσωματώσετε μερικές από αυτές τις πινελιές για μια πραγματικά εντυπωσιακή μέρα!

Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, μια vintage εμφάνιση είναι πάντα ρομαντική. Θα θελήσετε να φορέσετε ένα φόρεμα σε κλασικό στυλ και σμόκιν. Κοιτάξτε σε παλιές ταινίες, συμπεριλαμβανομένου του Funny Face και θρυλικούς γάμους, συμπεριλαμβανομένης της Grace Kelly και της Jackie Kennedy. Μια δεύτερη επιλογή είναι να πάτε για ένα λευκό φόρεμα με κόκκινες λεπτομέριες. Χτενίστε τα μαλλιά σας τραβηγμένα πίσω με κόκκινα τριαντάφυλλα καρφωμένα στον κότσο σινιόν σας. Τυλίξτε ένα ζωιρό κόκκινο σάλι γύρω από τα χέρια σας και να κρατάτε ένα πλούσιο μπουκέτο από κόκκινα τριαντάφυλλα. Τα παρανυφάκια σας να φορούν το ίδιο φόρεμα σε διαφορετικές αποχρώσεις του ροζ και του κόκκινου, ενώ οι κουμπάροι να φορούν κόκκινους δεσμούς με διαφορετικές κόκκινες και ροζ καρφίτσες στο πέτο.

 

Επιλέγοντας το Στήσιμο

Βεβαιωθείτε ότι έχετε κλείσει την τοποθεσία σας από νωρίς, καθώς η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι μια πολύ δημοφιλής μέρα για να δεθήτε με τα δεσμά του γάμου. Διαλέξτε ένα μέρος στο οποίο θα μπορείτε να ανάψετε πολλά κεριά, ώστε να δημιουργήσετε μία ωραία ατμόσφαιρα μετά το μυστήριο. Εναλλακτικά, αναζητήστε έναν αρκετά ζεστό χώρο τον Φεβρουάριο για να βρεθείτε σε έναν απομονωμένο κήπο γεμάτο από καταπράσινα λουλούδια. Διακοσμήστε τον όπως θα κάνατε και για ένα ρομαντικό δείπνο – απαλό φωτισμό, απαλά και αέρινα υφάσματα, λουλούδια, κεριά και άφθονη ρομαντική ατμόσφαιρα.

 

Η τελετή

Ζητήστε από τα παντρεμένα ζευγάρια που θα βρίσκονται στο ιερό να σταθούν όρθια κατά τη διάρκεια του γάμου σας για να επιβεβαιώσουνε την αγάπη τους ο ένας για τον άλλον.

Αποφασίζοντας για τη Μουσική

Ένα κουαρτέτο εγχόρδων ή ένας τραγουδιστής όπερας θα σας βοηθήσει να φτιάξετε την κατάλληλη διάθεση. Αν προτιμάτε να έχετε έναν DJ, δημιουργήστε μια λίστα γεμάτη με τραγούδια αγάπης.

 

Διαλέγοντας τα Λουλούδια

Τα λουλούδια είναι εξ ορισμού ρομαντικά, γι ‘αυτό χρησιμοποιήστε έναν μεγάλο αριθμό λουλουδιών από το κάθε είδος. Ενώ τα τριαντάφυλλα είναι τα κλασικά, τον Φεβρουάριο μπορεί να τα βρείτε αρκετά ακριβά. Έτσι κοιτάξτε και άλλα ροζ και κόκκινα λουλούδια, συμπεριλαμβανομένου τις τουλίπες, τις ορτανσίες και την φρέζια.

Αποφασίστε για το Μενού

Γιατί να μην δημιουργήσετε σπίθες και ανάμεσα στους καλεσμένους σας συμπεριλαμβάνοντας στο μενού σας μερικά αφροδισιακά φαγητα; Μερικά παραδείγματα είναι τα στρείδια, το σπαράγγι, τα αμύγδαλα, το κοτόπουλο με mole sauce (μία μεξικάνικη σάλτσα σοκολάτας) και φράουλες και μπανάνες που καλύπτονται από σοκολάτα.

Οι Προσκλήσεις

Δημιουργήστε τον κατάλληλο τόνο στις προσκλήσεις σας γράφοντας κάτι σαν “Ελάτε να γιορτάσετε την αγάπη και το ρομαντισμό την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στο γάμο μας!”

Μπομπονιέρες και Ευχαριστίες

Δώστε στους καλεσμένους σας μικροσκοπικά κουτάκια με καραμέλες σε σχήμα καρδιάς με μια μικρή σημείωση, λέγοντας “Σας ευχαριστούμε που περάσατε μαζί μας αυτήν την ξεχωριστή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, με αγάπη από την Τζέσικα και τον Γιώργο”.

Οι τελευταίες Ρομαντικές Πινελιές

Αντί να αριθμήσετε τα τραπέζια σας, δώστε τους ονόματα από διάσημα ρομαντικά ζευγάρια. Αυτά μπορεί να είναι πραγματικά (Jessica Tandy και Hume Cronyn) ή φανταστικά (Fred and Wilma Flintstone), σύγχρονα (Will Smith και Jada Pinkett Smith) ή αρχαία (Antony και Κλεοπάτρα). Και, τέλος, αφήστε τα υπόλοιπα σε έναν έμπειρο φωτογράφο. Η δικιά μου συμβουλή είναι να απευθυνθείτε στην επαγγελματία φωτογράφο γάμων, Αλίνα Παπακωστοπούλου!