Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος ταξιδεύει σε Ελλάδα και εξωτερικό
11 minutes ago
6

Μια σειρά εμφανίσεων στην Ελλάδα άλλα και στο εξωτερικό ετοίμασε αυτή τη χρονική περίοδο ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος.

 

Με το τραγούδι του «Καταστροφή» που αγαπήθηκε το περασμένο καλοκαίρι οι μετοχές του στο χρηματιστήριο της Ελληνικής μουσικής ανέβηκαν τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό.

 

Συγκεκριμένα ο τραγουδιστής θα βρεθεί για Live στη Θεσσαλονίκη, στην Κοζάνη, στην Ορεστιάδα, στα Γρεβενά, στην Ηγουμενίτσα, στην Άρτα, στην Έδεσσα και σε άλλες πόλεις της Ελλάδας για να παρουσίαση το μοναδικό – διασκεδαστικό πρόγραμμα του. Παράλληλα όμως έχει προγραμματίσει και εμφανίσεις στο εξωτερικό και έτσι θα ταξιδέψει στην Κύπρο, την Ελβετία και την Γερμανία για να δώσει την ευκαιρία στους Έλληνες που ζουν εκεί να τον απολαύσουν.

 

Ο Νεκτάριος Γιαννακόπουλος είναι ένας νέος και πολλά υποσχόμενος τραγουδιστής που με μοναδικό όπλο τη φωνή του κατακτά το δικό του κοινό.

 

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα των εμφανίσεων του και ακούστε το τραγούδι του «Καταστροφή»:

 

https://youtu.be/hagHxJ8wk-s

 

<iframe style=”border: none; overflow: hidden;” src=”https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnektariosgiannakopoulosofficial%2Fposts%2F2439085593018153%3A0&amp;width=500″ width=”500″ height=”692″ frameborder=”0″ scrolling=”no”></iframe>