Σώστε την Κατεχόμενη Λευκίμμη
5 years, 9 months ago
6

Από το έγκλημα που συντελείται προκειμένου να την αφανίσουν ολοκληρωτικά. Σε μια δασώδη περιοχή που είναι ακατάλληλη, 300 μέτρα από τα σπίτια, κοντά σε δύο ποτάμια και σε παραλία και δίπλα σε αγροτικές καλλιέργειες που έχουν κάτοικοι της περιοχής εναποθέτουν δέματα με σκουπίδια τα οποία με το πέρασμα του χρόνου σαπίζουν και μολύνουν τα πάντα.

ΒΟΗΘΕΙΣΤΕ να μην περάσει η τρομοκρατία που κυριαρχεί εδώ προκειμένου να ολοκληρώσουν το έγκλημά τους.

Γέμισε η Λευκίμμη μας με δυνάμεις καταστολής, ΜΑΤ, ΟΠΚΕ η όπως αλλιώς λέγονται και κλείνουν τους δρόμους χωρίς λόγο, παρκάρουν μέσα στα parking των σουπερ μάρκετ, προκαλούν, βρίζουν, τρομοκρατούν, συλλαμβάνουν Και το ελικόπτερο της αστυνομίας να γυρνάει όλη μέρα πάνω από τα κεφάλια μας.

Τι είμαστε τρομοκράτες, εγκληματίες? Απλοί πολίτες που έχουμε την μεγάλη τύχη να μένουμε στην Λευκίμμη και που θέλουμε να εξακολουθήσουμε να μένουμε και εμείς και τα παιδιά μας και τα παιδιά των παιδιών μας σε αυτή την πανέμορφη πόλη αναπνέοντας καθαρό αέρα και όχι την βρώμα των σκουπιδιών.

ΕΝΩΣΤΕ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ. ΒΟΗΘΗΣΤΕ ΜΑΣ. ΜΠΟΡΕΙΤΕ.

Ας πάρει επιτέλους το θέμα τις διαστάσεις που πρέπει πριν είναι αργά  Σας ευχαριστώ

Θέλω να σας πω την αλήθεια που δεν δείχνουν. Η Λευκίμμη τελεί υπό κατοχή των αστυνομικών δυνάμεων, ματ, ελικόπτερων. Δεν μπορούμε να περάσουμε από τον δρόμο προς το λιμάνι τον έχουν κλείσει και μονό μέσα από το χωριό μπορούμε. Παρκάρουν τις κλούβες και παρατάσσουν τις ασπίδες έξω από αυτές για εκφοβισμό μέσα στα παρκινγκ του σουπερ μάρκετ και του εμπορικού κέντρου που έχει μαγαζί και ιατρεια.

ο Δήμαρχος μας κορόιδεψε και ρίχνουν το σαπισμένο σκουπίδι και όχι τα υπολείμματα όπως είχε πει. Οι τουρίστες από τις γύρω περιοχές μέχρι και 500 μετρά φεύγουν από την μυρωδιά. Δεν αφήνουν καμία επιτροπή να πάει εκεί να ελέγξει. Όποιος έχει χωράφια εκεί κοντά μόνο με ταυτότητα παίρνει και με συνοδεία. Ακόμη και στα Δικαστήρια κατά την δική των συλληφθέντων με συνοδεία πήγαινε ο κόσμος ακόμη και στην τουαλέτα.

Τα φορτηγά από το Τεμπλόνι έρχονται εδώ με δόξα και τιμή συνοδεία με κλούβες και περιπολικά και ελικοπτέρου. Μας αντιμετωπίζουν σαν τρομοκράτες. Και όλα αυτά όταν η εισαγγελέας έχει πάρει άδεια. Σας παρακαλώ ας βρεθεί έστω ένας που να μπορέσει να βάλει τα πράγματα στη θέση τους. ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ