ΤΟ ΦΥΤΟ ΤΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΣ! ΦΥΛΛΑ ΚΟΚΑΣ-COCALIZER
5 years, 4 months ago
6

Το φυτό κόκας προέρχεται από τα υγρά τροπικά δάση στις ανατολικές πλαγιές των Περουβιανών και Βολιβιανών Άνδεων. Η δύναμή της για την καταπολέμηση της κούρασης, του πόνου και της πείνας θεωρήθηκε υπερφυσική ήδη πριν από χιλιάδες χρόνια.Το μάσημα της κόκας είναι μία παράδοση χιλιάδων ετών για τους γηγενείς πληθυσμούς της Ν.Αμερικής

Έχει αποδειχθεί επιστημονικά ότι τα φύλλα κόκας έχουν εξαιρετικά υψηλή θρεπτική αξία για τον ανθρώπινο οργανισμό. Η Κόκα πωλείται νομίμως συσκευασμένη σε σακούλες τσαγιού σε χώρες όπου καλλιεργείται, όπως το Περού και Βολιβία.

 

Κανένα άλλο φυτό στην ανθρώπινη ιστορία δεν έχει δαιμονοποιηθεί όσο η κόκα.

 

Το 1961, το φυτό συμπεριλήφθηκε στα ναρκωτικά Α’ κατηγορίας στο πλαίσιο της σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα ναρκωτικά, όπου αναφέρεται ότι, «Τα συμβαλλόμενα μέρη πρέπει να επιβάλλουν, στον βαθμό που μπορούν, τον ξεριζωμό όλων των άγριων θάμνων κόκας.

 

Το πράσινο φύλλο επανακτά τη θέση που δικαιωματικά του ανήκει, ως ένα ισχυρό φαρμακευτικό φυτό και μια υπερτροφή, που θα έπρεπε να εγκωμιάζεται και όχι να δυσφημίζεται

 

Οι τελευταίες εις βάθος μελέτες πάνω στη θρεπτική αξία των φύλλων κόκας, μάλιστα, οι οποίες έγιναν στο Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ το 1975, προτού απαγορευτούν οι περαιτέρω έρευνες, έδειξαν ότι το φυτό αποτελεί μία από τις πλουσιότερες πηγές βιταμινών και μετάλλων.

 

 

Τσάι κόκας.

Σύμφωνα με τον συντάκτη της έρευνας του Χάρβαρντ, τον παγκοσμίου φήμης επιστήμονα εθνοβοτανικής, καθηγητή James A. Duke, τα φύλλα κόκας δεν είναι απλώς πλουσιότερα σε πρωτεΐνες, σίδηρο, βιταμίνη Α, ίνες, ριβοφλαβίνη, φώσφορο και θερμίδες από ό,τι οι υπόλοιπες 50 φυτικές τροφές με τις οποίες έγινε σύγκριση, αλλά δεδομένης της αναλογίας των 2.000 χιλιοστόγραμμων ανά 100 γραμμάρια, περιέχουν περισσότερο ασβέστιο από οποιαδήποτε άλλη τροφή στον Πίνακα Σύνθεσης Τροφίμων INCAP – τη διεθνή βάση δεδομένων θρεπτικών συστατικών των τροφών.

 

Αυτό εξηγεί τη φήμη της κόκας ως το «φυτό της αθανασίας» στην περιοχή των Άνδεων, καθώς το ασβέστιο είναι γνωστό ότι προστατεύει από πολλές εκφυλιστικές ασθένειες που σχετίζονται με τη γήρανση του πληθυσμού, συμπεριλαμβανομένης της οστεοπόρωσης.

 

Ο γηραιότερος άνθρωπος που έχει καταγραφεί μάλιστα στην ιστορία, είναι ένας άνδρας από τη Βολιβία, ο οποίος έφτασε στην ηλικία των 123 ετών, μασώντας φύλλα κόκας όλη μέρα, κάθε μέρα της ζωής του.

 

Στα σκευάσματα αυτά όπως και στο Cocalizer έχουν αφαιρεθεί οι αλκαλύτες,προσφέροντας μας μόνο τις ευεργετικές ιδιότητες του φυτού της Κόκας. Μειώνει τους πονοκεφάλους, τους πόνους στο στομάχι, βελτιώνει τις σωματικές και πνευματικές δυνάμεις του ανθρώπου και γεμίζει ενέργεια και ευεξία.

Τον τελευταίο καιρό, υπάρχουν διάφορα σύγχρονα τρόφιμα που περιέχουν εκχύλισμα φύλλων κόκας. Τα γεγονότα αυτά δείχνουν μια μετατόπιση στην αλλαγή της άποψης σχετικά με τη χρήση των φύλλων της κόκας.

 

 

ENERGY DRINK

To Coca Leaf Energy Drink είναι ένα νέο αναψυκτικό που κατάφερε να σπάσει τα όρια και να κατακτήσει την θέση που δικαιωματικά του ανήκει ως το απόλυτο superfood περιέχει αποκλειστικά φυσικό εκχύλισμα φύλλων κόκας. Το εκχύλισμα παράγεται στο Περού ,στο λίκνο της αρχαίας κουλτούρας των Incas ,οι αρχαίοι Ίνκας γνώριζαν τα διεγερτικά αποτελέσματα της κόκας από πολλούς αιώνες πριν.Χρησιμοποίησαν το φυτό και το λάτρευαν ως δώρο του θεού Ήλιου.Χάρη στα φύλλα κόκας ,κατάφεραν να εργάζονται σκληρά στα μεγάλα υψόμετρα των Άνδεων .

 

 

ENERGY TEA

To Coca Leaf Energy Tea είναι ένα νέο ενεργειακό τσάι με αποκλειστική περιεκτικότητα σε φυσικα εκχυλίσματα από φύλλα κόκας, πράσινο τσάι και γκουαρανά.Πρόκειται για μία φίνα, καθαρά φυσική εναλλακτική λύση στα ενεργειακά ποτά που δεν περιέχει τεχνητά πρόσθετα διεγερτικά, συντηριτικά και χρωστικές. Η καφεΐνη που περιέχεται στο COCALIZER Coca Leaf Energy Tea προέρχεται αποκλειστικά από εκχυλίσματα πράσινου τσαγιού και γκουαρανά,και βρίσκεται σε 100% φυσική μορφή.

 

COCALIZER GREECE