Επιτέλους – Τώρα μπορείς να πάρεις πίσω το μήνυμα που έστειλες στο Facebook
2 months, 13 days ago
6

Σε ισχύ είναι πλέον η λειτουργία «unsend» στη διάσημη πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης. Με το νέο χαρακτηριστικό, οι χρήστες του Facebook θα μπορούν να ανακαλούν ή ακόμη και να διαγράφουν μηνύματα που μετάνιωσαν που τα έστειλαν! Προσοχή όμως!

Θα έχουν μόνο δέκα λεπτά στη διάθεσή τους, αφού μετά το πέρας του δεκαλέπτου, το εκάστοτε μήνυμα δεν θα μπορεί να σβηστεί από μεριάς του παραλήπτη.

 

Πως γίνεται η διαδικασία:

Ανοίγετε την εφαρμογή του Facebook Messenger στο τηλέφωνό σας ή στο desktop σας.

Πηγαίνετε στη συνομιλία που τμήμα της θέλετε να διαγράψετε.

Πατάτε παρατεταμένα το μήνυμα που θέλετε να διαγραφεί.

Επιλέγετε διαγραφή από το μενού που θα εμφανιστεί.

Στη συνέχεια εμφανίζεται ένα παράθυρο μέσω του οποίου μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να διαγραφεί από το δικό σας Inbox ή κι από τους ανθρώπους στους οποίους το έχετε στείλει -αυτό ισχύει μόνο για δέκα λεπτά αφότου το στείλατε.

Να σημειωθεί ότι το νέο χαρακτηριστικό είναι διαθέσιμο κατόπιν αναβάθμισης της εφαρμογής.