Ο καβγάς που ξεκίνησε στο Facebook παραλίγο να καταλήξει σε τραγωδία
10 months, 14 days ago
6

Μια νεαρή γυναίκα από το Κλίβελαντ αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, καθώς χτύπησε εσκεμμένα με το αυτοκίνητό της μια άλλη γυναίκα, έπειτα από καβγά που ξεκίνησε στο Facebook για άγνωστο λόγο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, η 25χρονη Glensasha A. Filmore ήρθε σε αντιπαράθεση με μια γυναίκα, το όνομα της οποίας δεν έγινε γνωστό, σε συζήτηση που είχαν στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αλλά δεν έμεινε μόνο εκεί. Την απείλησε και την Παρασκευή 12 Οκτωβρίου πήρε το αυτοκίνητό της και πήγε σπίτι της.

Οι δυο γυναίκες άρχισαν να μαλώνουν στη μέση του δρόμου και κάποια στιγμή η κατηγορούμενη επέστρεψε στο αυτοκίνητο και οδήγησε κατά πάνω της, τραυματίζοντάς την στα πόδια.

Σύντομα έφτασε στο σημείο του καβγά περιπολικό της αστυνομίας για να διαπιστώσει τι ακριβώς είχε συμβεί. Η Filmore βρισκόταν ακόμα εκεί, αλλά όταν οι αστυνομικοί προσπάθησαν να τη σταματήσουν, εκείνη προσπάθησε να διαφύγει και σχεδόν χτύπησε το περιπολικό.

Οι αστυνομικοί την εντόπισαν λίγο αργότερα στο σπίτι της, κρυμμένη κάτω από το κρεβάτι της και τη συνέλαβαν. Το σπίτι, σύμφωνα με τις αρχές, ήταν σε άθλια κατάσταση, γεμάτο σκουπίδια και κατσαρίδες…