Τέλος η SIM στο iPhone; – Οι φήμες που κυκλοφορούν
2 years, 3 months ago
6

Τα μοντέλα iPhone 15 Pro ενδέχεται να μην διαθέτουν φυσική υποδοχή κάρτας SIM, σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν και κοινοποιήθηκαν από τον βραζιλιάνικο ιστότοπο Blog do iPhone.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τις συγκεκριμένες διαρροές, ενώ τα πρόσφατα iPhones είναι εξοπλισμένα με φυσική υποδοχή κάρτας, nano-SIM και μια ψηφιακή eSIM, τα iPhone 15 Pro που θα κυκλοφορήσουν το 2023, θα έχουν δυο eSIMs, διασφαλίζοντας ότι η λειτουργικότητα Dual Sim παραμένει διαθέσιμη.

Η λειτουργία Dual-SIM επιτρέπει να έχετε δύο γραμμές εξυπηρέτησης σε ένα iPhone, κάτι που είναι χρήσιμο για την αγορά προγραμμάτων μόνο για δεδομένα ενώ ταξιδεύετε στο εξωτερικό ή έχετε προσωπικές και επαγγελματικές γραμμές σε ένα μόνο iPhone.

Με δεδομένο ότι απέχουμε δύο χρόνια από την κυκλοφορία των μοντέλων iPhone 15 Pro, αυτή η φήμη θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με επιφύλαξη, μέχρι να επιβεβαιωθεί από άλλες πηγές.

Αν και οι πληροφορίες αυτές είναι ακόμα υπό αμφισβήτηση, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ορισμένα iPhone 15 Pro μοντέλα θα συνεχίσουν να εξοπλίζονται με ένα φυσικό SIM card slot σε χώρες όπου η eSIM δεν είναι διαθέσιμη.

Πάντως, η αφαίρεση της υποδοχής κάρτας SIM θα μπορούσε να βελτιώσει περαιτέρω την αντοχή στο νερό.

Επίσης, φημολογείται ότι η Apple θα κυκλοφορήσει στο μέλλον ένα iPhone που δεν θα χρειάζεται καλώδια, καθώς δεν θα διαθέτει υποδοχή για φόρτιση, ενώ ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων θα βρίσκεται ενσωματωμένος στην οθόνη,.

Πηγή: dimigeo.gr / techmaniacs.gr

enikos.gr