Αυτές είναι οι πιο εντυπωσιακές ηθοποιοί του ελληνικού κινηματογράφου
2 years, 9 months ago
6

Το ελληνικό σινεμά το ξεχωρίσαμε και για τις όμορφες και εντυπωσιακές γυναικείες παρουσίες του.

Ιδού λοιπόν μερικές από τις πιο όμορφες γυναικείες παρουσίες που προκάλεσαν αρκετά χτυποκάρδια σε θεατές και ανθρώπους του χώρου.

Μελίνα Μερκούρη

Τρανή απόδειξη πως η γοητεία δεν έχει πάντα να κάνει με την ομορφιά, η ατίθαση Μελίνα υπήρξε ο ορισμός της μοιραίας και επιβλητικής γυναίκας.

Ζωή Λάσκαρη

Από την άλλη πλευρά, η Ζωή Λάσκαρη υπήρξε ορισμός του sex symbol. Καλίγραμμη, πανέμορφη, με αθώο πρόσωπο αλλά «καυτό» βλέμμα.

Μαίρη Χρονοπούλου

Γυναικάρα με τα όλα της, αρχοντική, δυναμική και πανέμορφη. Η Μαίρη Χρονοπούλου διέθετε όλο το ελκυστικό πακέτο της «γυναικάρας».

Μάρθα Καραγιάννη

Με χολιγουντιανό πρότυπο ομορφιάς, η Μάρθα Καραγιάννη και η αέρινη παρουσία της σε σκηνή και οθόνη την έκαναν μια από τις πιο αισθησιακές παρουσίες της εποχής.

Έλενα Ναθαναήλ

Ο ορισμός της μελαχρινής ομορφιάς, και ένα από τα ωραιότερα και πιο εκφραστικά ζευγάρια μάτια στο ελληνικό σινεμά.

Ελένη Ερήμου

Κοντράρει άνετα την Ζωή Λάσκαρη σε ομορφιά, με γλυκό, πανέμορφο πρόσωπο, απίστευτα μάτια και επιβλητική παρουσία.

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Η πιο «νιάου» παρουσία του ελληνικού σινεμά. Αν το νάζι σε συνδυασμό με τη γλυκύτητα είχαν πατέντα στη μεγάλη οθόνη, η Βουγιούκω θα την είχε κατοχυρώσει.

Τζένη Καρέζη

Ό,τι και να γράψει κανείς θα είναι λίγο για τα πιο χαρακτηριστικά και λαμπερά μάτια της μεγάλης οθόνης.

Νόρα Βαλσάμη

Θα μπορούσε να πει κανείς ότι υπήρξε μια από τις πρώτες κινηματογραφικές παρουσίες που έκαναν το baby face σέξι. Πλην αυτού βέβαια, η Νόρα Βαλσάμη έβγαζε και έναν σικ αισθησιασμό.

Ελένη Προκοπίου

Το πρόσωπό της είχε μια πρωτόγνωρη και σέξι αγριάδα, ενώ το σώμα της ήταν σκέτη μαγεία. Συμμετείχε ως χορεύτρια σε αρκετές ταινίες του ελληνικού σινεμά.

Ρίκα Διαλυνά

Η πρώην Σταρ Ελλάς δε χρειάστηκε ιδιαίτερη προσπάθεια για να βρει τον χώρο της στη μεγάλη οθόνη και να προκαλέσει χτυποκάρδια στους θεατές.

in.gr