Αυτό συμβαίνει όταν μια Ferrari είναι σε λάθος χέρια
2 years, 2 months ago
6

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, κανείς δεν τραυματίστηκε στο συμβάν, εκτός της σπάνιας Ferrari Enzo που μοιάζει να έχει πληγεί ανεπανόρθωτα…

Δεν ξέρουμε αν η Enzo μετά από αυτό το ατύχημα επισκευάζεται αλλά ακόμα και αν αυτό μπορεί να συμβεί, το κόστος θα προσεγγίζει αυτό της αγοράς της ως καινούργια.

Στην Ολλανδία, λίγο έξω από το Άμστερνταμ, σημειώθηκε το συγκεκριμένο ατύχημα, εικόνες του οποίου έχουμε χάρη στον Jeffrey de Ruiter που φρόντισε να βγάλει αρκετές φωτογραφίες από το σημείο και να τις αναρτήσει στο Instagram. Από τα στοιχεία που προκύπτουν, φαίνεται πως το αυτοκίνητο ήταν σε ακινησία και κάποιος μηχανικός το είχε βγάλει για «ξεμούδιασμα»- κάτι που αν ισχύει, χειροτερεύει κατά πολύ τη μεγαλύτερη εικόνα.

Το πώς συνέβη το ατύχημα, δεν είναι σαφές αλλά πιστεύεται πως καθώς οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες με θερμοκρασία κάτω από το μηδέν, το supercar μάλλον από λάθος χειρισμό και λόγω των ελαστικών του που δεν ήταν τα δέοντα για τις συγκεκριμένες συνθήκες, κατέληξε εκτός δρόμου. Συγκεκριμένα, η Enzo έπεσε πάνω σε δέντρο από τη μεριά του συνοδηγού και οι ζημιές στο αμάξωμα ήταν εκτεταμένες.

Οι αερόσακοι άνοιξαν και όπως προκύπτει από τις πληροφορίες που ακολουθούν το συμβάν, κανείς δεν τραυματίστηκε. Ωστόσο αυτό που έχει ένα κάποιο ενδιαφέρον, είναι να μάθουμε αν το αυτοκίνητο αυτό επισκευαστεί. Βλέπετε είναι ένα από τα μόλις 400 που κατασκευάστηκαν την περίοδο από το 2002 έως το 2004 που ήταν στην παραγωγή. Στην Ολλανδία, είναι ταξινομημένες μόνο 3 από τις 400 και με τα δεδομένα αυτά της σπανιότητας, είναι απορίας άξιο το αν υπάρχει κάποιο στοκ ανταλλακτικών ακόμα και από την ίδια τη Ferrari.

protothema.gr