Άγριες Μέλισσες: Το πρώτο τρέιλερ για τον πολυαναμενόμενο τρίτο κύκλο – Τι θα δούμε
2 years, 8 months ago
6

O δεύτερος κύκλος της δημοφιλούς τηλεοπτικής σειράς Άγριες Μέλισσες, ολοκληρώθηκε πριν από λίγο καιρό με δραματικές εξελίξεις και οι φανατικοί τηλεθεατές περιμένουν με αγωνία τα νέα επεισόδια.

Όπως έχει γίνει γνωστό, ο τρίτος κύκλος διαδραματίζεται σε τρία σημεία: Διαφάνι, Λάρισα και Λέρο. Οι πρωταγωνιστές θα ζήσουν την εποχή της Δικτατορίας και για μία ακόμη χρονιά οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών, θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα. Την ίδια ώρα, ένα άλλο ζευγάρι των «Αγριων Μελισσών» θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα και έχοντας αριστερά φρονήματα θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Συγκεκριμένα, θα βρεθεί στη Λέρο, όπου εκεί θα βρεθεί και ένα από τα πρωταγωνιστικά ζευγάρια της σειράς.

Ο Λάμπρος και η Ελένη που είναι έτοιμοι πια για μια νέα αρχή, έχοντας στο πλευρό τους την Ασημίνα, τη Δρόσω και, φυσικά, το μικρό Σέργιο, θα βρουν νέα εμπόδια στον δρόμο τους. Παράλληλα, ο Νικηφόρος δεν θα διεκδικήσει την επιμέλεια του παιδιού στα δικαστήρια, ενώ ο Κωνσταντής θα χωρίσει με τη Δρόσω, την οποία όμως εξακολουθεί να αγαπά.

Στη σειρά θα μπουν, επίσης, νέα πρόσωπα, όπως ο ηθοποιός Αιμίλιος Χειλάκης θα υποδυθεί έναν ακροδεξιό άνδρα με πολλά μυστικά. Θα παίξει τον Ακύλα Μεγαρίτη, που είναι ο αρχηγός της φασιστικής οργάνωσης των «Αβάντων». Την αρχηγία των «Αβάντων» έχει αναλάβει ο αδελφός του, ο Αχιλλέας Μεγαρίτης, ο άνθρωπος που δολοφόνησε τον Αλέξη Γραμματικό. Ο Ακύλας βρίσκεται στη φυλακή, ωστόσο, αποφυλακίζεται και μετακομίζει στο Διαφάνι, όπου θα είναι συνεργός του καθεστώτος.

Το πρώτο τρέιλερ του γ΄ κύκλου

Στο πρώτο τρέιλερ για τον τρίτο κύκλο της σειράς φαίνεται ένα παλιό ραδιόφωνο στο άδειο πλέον, γραφείο του Δούκα και ακούγεται το μήνυμα για την επιβολή του στρατιωτικού νόμου:

«Απαγορεύεται η κυκλοφορία στις οδούς της πόλεως πάσης φύσεως οχημάτων και πεζών. Οι εξελθόντες στις οδούς να επανέλθουν αμέσως στις οικίες τους. Υπόψιν ότι μετά τη δύση του ηλίου, όσοι κυκλοφορούν στις οδούς θα πυροβολούνται άνευ προειδοποιήσεως».

 

Αυτό που λίγοι γνωρίζουν είναι πως και η Λέρος, ήταν το μοναδικό νησί από τα Δωδεκάνησα στο οποίο πήγαιναν όσοι εξορίζονταν για τη δράση τους κατά του καθεστώτος των Συνταγματαρχών, μαζί με τη Γυάρο και τη Μακρόνησο.

Τι ξέραμε για τις τοποθεσίες γυρισμάτων από τις Άγριες Μέλισσες:

Ο Αλέξης Μίχας στο Πρω1νό του ΑΝΤ1 είχε αποκαλύψει πως κάποιοι ήρωες δεν μπορούν να μείνουν πλέον στο Διαφάνι και θα μετακομίσουν στη Λάρισα.

Η πρωτεύουσα της Θεσσαλίας θα είναι βασικός τόπος πλοκής στην τρίτη σεζόν. Ο Δούκας θα ταχτεί υπέρ του καθεστώτος των συνταγματαρχών και θα είναι φίλα προσκείμενος στη χούντα.

Την ίδια στιγμή, ένα ζευγάρι των Μελισσών θα αντιδράσει πάρα πολύ έντονα στο Καθεστώς. Δεν θα κρύβει τα αριστερά του φρονήματα και γι’ αυτό θα πάρει τον δρόμο της εξορίας. Η Λέρος, λοιπόν, θα είναι βασικός τόπος πλοκής της σειράς την τρίτη σεζόν κι εκεί θα βρεθεί ένα από τα βασικά ζευγάρια.

Τι είχε γραφτεί για τη Λέρο:

Σύμφωνα με το TV24, ο τρίτος κύκλος στις Άγριες Μέλισσες θα διαδραματίζεται με θέα τη θάλασσα, με τα γυρίσματα να μη πραγματοποιούνται πράγματι στη Λέρο, όπως πολλοί περίμεναν. Το εν λόγω δημοσίευμα υποστήριζε πως σκηνικά από τις Μέλισσες έχουν στηθεί στον Μαραθώνα, με το συνεργείο να μη μετακινείται εκτός Αττικής.

Κι όμως το δημοσίευμα διαψεύστηκε.

Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, ο τηλεοπτικός Λάμπρος ξύρισε το μούσι που είχε αφήσει όσο έκανε διακοπές, και ξεκίνησε τα stories στο Instagram από διάφορα σημεία του νησιού της Λέρου!

Ο Γκοτσόπουλος είναι ήδη ερωτευμένος με τη Λέρο και δεν το κρύβει κι ούτε τον αδικούμε. Το λεγόμενο και νησί της Αρτέμιδος είναι γεμάτο μαγευτικές παραλίες, γραφικούς οικισμούς με πανέμορφη αρχιτεκτονική και αξιοθέατα ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος.

in.gr