Άκης Τσοχατζόπουλος: Ρήμαξαν το σπίτι του στη Διονυσίου Αρεοπαγίτου- Ξήλωσαν μέχρι και τα πατώματα
22 days ago
6

Ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου ισχυρίζεται πως πίσω από αυτή την ενέργεια βρίσκεται κάποιος γνώριμος άνθρωπος, ο οποίος έψαχνε συγκεκριμένα έγγραφα.

Ηεντυπωσιακή έπαυλη, το πολυτελέστατο νεοκλασικό σπίτι στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου, του Άκη Τσοχατζόπουλου, δεν θυμίζει σε τίποτα αυτό που ήταν τα χρόνια που ζούσε ο ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, αφού πλέον έχει σχεδόν καταστραφεί.

Μάλιστα, πριν από λίγες ημέρες υπήρξε διάρρηξη στο συγκεκριμένο ακίνητο, με τον δικηγόρο της Βίκυς Τσοχατζοπούλου να ισχυρίζεται πως πρόκειται για κάποιο γνώριμο άνθρωπο, ο οποίος έψαχνε συγκεκριμένα έγγραφα.

«Τον Απρίλιο του 2012 το συγκεκριμένο σπίτι είχε δεσμευτεί από το δημόσιο, όμως η Βίκυ Τσοχατζόπουλου έχει ακόμα τα κλειδιά στα χέρια της, καθώς ναι μεν απώλεσε την κυριότητα, έχει όμως την χρήση. Μέχρι να αξιοποιηθεί το συγκεκριμένο ακίνητο από το δημόσιο, θα μπορούσε να μένει μέσα», ανέφερε η εκπομπή του ΑΝΤ1.

Παράλληλα ο δικηγόρος της Βίκυς Τσοχατζοπούλου, Νίκος Αλεξανδρής, υποστήριξε: «Έχουν χαθεί ακριβά έπιπλα, αντικείμενα αξίας. Έχουν μπει άγνωστοι μέσα στο σπίτι και έχουν διαρρήξει βιβλιοθήκες, ντουλάπια, όπου ο Άκης διατηρούσε εκεί το ιστορικό του αρχείο. Έχουν ξηλώσει ακόμα και πατώματα», ενώ συμπλήρωσε πως: «1η Δεκεμβρίου αναμένεται να βγει στο φως της δημοσιότητας η 2η διαθήκη του Άκη Τζοχαντζόπουλου η οποία θα προκαλέσει σεισμό. Τα γραφόμενα στην διαθήκη θα είναι καταλύτης και πολιτικών εξελίξεων».

 

real.gr