Αγγελική Ηλιάδη: Δραματικές στιγμές για την οικογένειά της – Η Καίτη Γκρέυ δεν γνωρίζει ότι πέθανε ο γιος της
2 years, 3 months ago
6

Τις πιο τραγικές στιγμές ζει η οικογένεια της Αγγελικής Ηλιάδη καθώς χθες το μεσημέρι έφυγε από τη ζωή ο πατέρας της τραγουδίστριας, Βασίλης Ηλιάδης, γιος της μεγάλης λαϊκής ερμηνεύτριας Καίτης Γκρέυ.

Αν και η σχέση της μεγάλης ερμηνεύτριας με τον γιο της είχε περάσει από σαράντα κύματα, τα τελευταία χρόνια οι δυο τους προσπαθούσαν να αναπληρώσουν το κενό. Ο πατέρας της Εγγελικής Ηλιάδη, παρά τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε, επισκεπτόταν συνεχώς το σπίτι της μητέρας του μαζί με τη σύζυγό του Έφη, προκειμένου να της δίνει δύναμη λόγω των προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει εδώ και μήνες.

Στη “Φάρμα” η Αγγελική Ηλιάδη

Η Αγγελική Ηλιάδη έμαθε την τραγική είδηση για τον θάνατο του πατέρα της ενώ ήταν κλεισμένη στη “Φάρμα” του ΑΝΤ1 και είναι άγνωστο εάν η ίδια θα επιστρέψει σε αυτήν μετά την κηδεία.

Σύμφωνα με την Espresso, αν και η είδηση του θανάτου συγκλόνισε την οικογένεια, η Αγγελική Ηλιάδη, ο αδελφός της καθώς και η μητέρα τους αποφάσισαν να κρατήσουν μυστικό το τραγικό συμβάν από την μεγάλη ερμηνεύτρια για να μην κλονιστεί περισσότερο η υγεία της.

Η αδυναμία της Καίτης Γκρέυ στο σπλάχνο της είναι γνωστή σε όλο το καλλιτεχνικό στερέωμα, καθώς η ίδια θέλησε μέσα από την βιογραφία της με τίτλο “Έτσι όπως τα έζησα” να αποκαλύψει με κάθε λεπτομέρεια την μεταξύ τους σχέση από τότε που τον έφερε στον κόσμο.

“Ήμουν έξι μηνών έγκυος όταν γέννησα τον Βασίλη μου. Πήγαν το βάφτισαν άρον άρον και μου το έφεραν πίσω. Πίστευαν όλοι ότι θα πεθάνει. Ήταν τόσο μικρό που δεν μπορούσε ούτε να φάει τίποτα. Πέρασα πολλά μαρτύρια μέχρι ο Βασίλης μου να ενηλικιωθεί. Είχα φτάσει στο σημείο μέχρι και να πάω να αυτοκτονήσω από την Ακρόπολη. Προτιμούσα να πεθάνω μαζί με το παιδί μου παρά να το αφήσω οπουδήποτε ή να μου το πάρουν σε ορφανοτροφείο” έλεγε μεταξύ άλλων στην αυτοβιογραφία της.

Ωστόσο και η σχέση της Αγγελικής Ηλιάδη με τον πατέρα της πέρασε από πολλές διακυμάνσεις λόγω οικογενειακών διαφορών. Τα τελευταία χρόνια όλη η οικογένεια ενώθηκε ξανά. Μάλιστα η Αγγελική Ηλιάδη είχε μιλήσει για την επανασύνδεση με τους γονείς της.

«Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα, αλλά με ένα μαγικό τρόπο, όταν αποφασίζεις να κλείσεις κάποια πράγματα, είναι σαν να μην έχει γίνει τίποτα. Νιώθω ευλογημένη τώρα πια που έχω δίπλα μου τους γονείς μου και τον αδελφό μου, γιατί η οικογένεια είναι οικογένεια, οι δικοί σου, το αίμα σου, και τη θέση αυτή δεν μπορεί να την πάρει κανένας στη ζωή σου. Κατά τη γνώμη μου, ο μικρότερος κάνει πάντα το πρώτο βήμα. Εννοείται ότι πάντα τους σκεφτόμουν, είναι ένα σημαντικό κομμάτι της ζωής μου που δεν υπήρχε. Όταν είμαστε μικροί, είμαστε και αντιδραστικοί, κάνουμε την επανάστασή μας. Τώρα αισθάνομαι ότι είναι οι άνθρωποι στους οποίους μπορώ να πω τα πάντα κι αυτό μου είχε λείψει όσο δεν μιλούσαμε. Το κλασικό που λένε οι γονείς, πως όταν θα κάνεις παιδιά θα καταλάβεις, ισχύει, γιατί μεγάλωσα, μπήκα στη θέση τους και είδα πόσο μεγάλο είναι το άγχος και η αγωνία τους» είχε αναφέρει σε παλαιότερη συνέντευξή της η Αγγελική Ηλιάδη.

enikos.gr