Άννα Πρέλεβιτς: Η σπαρακτική της ανάρτηση για τον θάνατο του παππού της
1 month, 4 days ago
6

Με μία ανάρτηση στο Instagram αποχαιρετά η Άννα Πρέλεβιτς τον παππού της και τραγουδιστή Τζόρτζε Μαριάνοβιτς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή στις 15/5 σε ηλικία 89 ετών.

Το  μοντέλο μοιράστηκε με το κοινό της μία σειρά φωτογραφιών, που δείχνουν τον Σέρβο τραγουδιστή σε διάφορες στιγμές της ζωής του, ευχαριστώντας τον για όσα τής πρόσφερε και αποκαλώντας τον «ζωντανό θρύλο της μουσικής».

«Για την Γιουγκοσλαβία και την Ρωσία ήσουν ένας ζωντανός θρύλος της μουσικής .. για εμένα ήσουν ο γλυκός μου παππούλης, o “dedulja” μου. Από αύριο θα ξημερώνουν διαφορετικές μέρές. Μια καθημερινότητα χωρίς εσένα. Πόσα σου χρωστάω. Τα τραγούδια σου και η φωνή σου θα μου κρατάνε για πάντα την καλύτερη συντροφιά .. θα είσαι για πάντα εδώ! Σε ευχαριστώ που υπήρξες παππούς μου! Είμαι τόσο τυχερή που σε γνώρισα. Και μη ξεχνάς να μας τραγουσάς καθημερινά σε παρακαλώ!! Σ´αγαπάω!

“Ko nekad u osam i sad prodjem ulicom tvojom .. i stanem sam pod prozor tvoj ..”

Djordje Marjanovic 1931-2021

Za druge si legenda … za mene si moj “dedulja.” Moj dragi deka. Volim te dedulja!!! Hvala ti sto si mi bio deka … Hvala ti za sve!! Molimte ne zaboravi da nam pevas svaki dan ..

“Ko nekad u osam i sad prodjem ulicom tvojom .. i stanem sam pod prozor tvoj ..”

Djordje Marjanovic 1931-2021», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Άννα Πρέλεβιτς.

Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

 

in.gr