Απίστευτη καταγγελία – Αντιεμβολιαστές αρνούνται να λάβουν αίμα από εμβολιασμένους
2 years, 6 months ago
6

Η πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πάτρας αποκάλυψε ότι οι αρνητές των εμβολίων φθάνουν στο σημείο να αρνούνται να δεχτούν αίμα από εμβολιασμένους.

Τα χρόνια που η χώρα μας ζει στην εποχή της πανδημίας, έχουμε δει και ακούσει πολλά αλλοπρόσαλλα από τους αρνητές του κοροναϊού.

Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι κάποιοι πολίτες επέλεξαν να εξασφαλίσουν τους «μαϊμού» πιστοποιητικά εμβολιασμού για να αποφύγουν τους περιορισμούς που τίθενται στους ανεμβολίαστους χωρίς να κάνουν το εμβόλιο.

Και όπως φαίνεται, κάποιοι αρνητές κάνουν τα πάντα προκειμένου να μην έρθουν σε επαφή με το εμβόλιο καθώς σύμφωνα με την πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών, εκτός από τα περιστατικά άρνησης διασωλήνωσης υπάρχουν περιπτώσεις αρνητών που δεν δέχονται ούτε το αίμα εμβολιασμένων.

«Μέχρι τώρα είχαμε την άρνηση διασωλήνωσης, από την οποία πέθαναν και άνθρωποι, τώρα έχουμε ομάδες που αρνούνται μετάγγιση», ήταν τα λόγια της Άννας Μαστοράκου στην εφημερίδα «Πελοπόννησος».

Θέλουν να επιλέξουν από ποιον θα λάβουν αίμα

Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η κ. Μαστοράκου οι αρνητές έχουν την απαίτηση να επιλέξουν αν θα λάβουν αίμα από εμβολιασμο πολίτη ή όχι.

«Είναι συνταρακτικό το ότι υπάρχουν ομάδες που λειτουργούν οργανωμένα και πανελλαδικά. Αυτό το έχουμε δει και στην άρνηση της διασωλήνωσης, αλλά η τελευταία μόδα είναι ότι αν κάποιος μπει χειρουργείο ή θέλει μετάγγιση και ανήκει σε κάποια από τις παραπάνω ομάδες «αντιεμβολιαστών» ζητά να μην γίνει μετάγγιση από εμβολιασμένο. Έχουν δηλαδή συγκεκριμένη απαίτηση.

Αυτό φυσικά δεν έχει καμία επιστημονική βάση. Είναι άνθρωποι που δεν έχουν καμία επαφή με την επιστήμη και δέχονται ότι διαβάσουν στο διαδίκτυο. Έχω την άποψη πλέον ότι λειτουργούν συντεταγμένα», κατέληξε.

 

in.gr