Απίστευτο βίντεο – Νικόλ Κίντμαν και Μελίσα ΜακΚάρθι παίζουν ξύλο μπροστα στο φακό
2 years, 8 months ago
6

“Μερικές φορές τα πράγματα μπορούν να γίνουν πολύ παράξενα σε ένα δάσος μπαμπού”.

Αυτή είναι η λεζάντα που συνοδεύει το βίντεο που ανέβασε πριν λίγες ώρες η Μελίσα ΜακΚάρθι στο Instagram, στο οποίο την βλέπουμε να παίζει στην κυριολεξία ξύλο με τη Νικόλ Κίντμαν. Αλλά, ευτυχώς, δεν είναι αυτό που φαντάζεστε.

 

Οι δύο αγαπημένες ηθοποιοί συμπρωταγωνιστούν στη νέα σειρά του Hulu “Nine Perfect Strangers”, και το στιγμιότυπο είναι ένα απολαυστικό backstage από τα γυρίσματα.

Το πρώτο trailer του Nine Perfect Strangers κυκλοφόρησε μέσα στην εβδομάδα και, με μια πρώτη ματιά, φαίνεται πως θα μας καθηλώσει στους καναπέδες μας.

Η σειρά ακολουθεί εννέα άγνωστους μεταξύ τους χαρακτήρες, οι οποίοι επισκέπτονται ένα health & wellness resort για ένα 10ήμερο retreat, προκειμένου να ηρεμήσουν και να ανακαλύψει ο καθένας τον εαυτό του. Ιδρύτρια και επικεφαλής του resort, το οποίο ονομάζεται “Tranquillum House”, είναι μία μυστηριώδης Ρωσίδα, την οποία υποδύεται η Nicole Kidman. Προφανώς και κανείς δεν πρόκειται να χαλαρώσει μέσα σε αυτές τις 10 ημέρες, καθώς σταδιακά αρχίζουν να αποκαλύπτονται τα σκοτεινά μυστικά όλων -συμπεριλαμβανομένης της ιδιοκτήτριας.