Αποκαλύψεις για τον πρίγκιπα Άντριου: Ήταν κλειδωμένος στην κρεβατοκάμαρα για δύο ημέρες και έβλεπε πορνό
1 month, 3 days ago
6

Σύμφωνα με το βιβλίο της Τ. Μπράουν

Ο πρίγκιπας Άντριου πέρασε δύο μέρες μόνος σε ένα πολυτελές κτήμα στην Καλιφόρνια βλέποντας πορνό στην καλωδιακή τηλεόραση ένα χρόνο μετά τον χωρισμό του από τη Σάρα Φέργκιουσον, σύμφωνα με το νέο βιβλίο της Τίνα Μπράουν.

Λέγεται ότι ο Δούκας της Υόρκης έκανε μια ιδιωτική επίσκεψη σε ένα ράντσο – γκολφ 200 στρεμμάτων το 1993 ως καλεσμένος της Lee Annenberg, συζύγου του πρώην πρεσβευτή των ΗΠΑ, Walter, στην ιδιοκτησία τους στο Sunnylands Palm Springs.

Σύμφωνα με την πρώην συντάκτρια του Tatler, Tina Brown, ο Άντριου ήταν σαν ένας έφηβος με εμμονή με το σεξ και άφησε τη Lee αηδιασμένη μετά την επίσκεψή του που τον είδε «κλειδωμένο στην κρεβατοκάμαρά της για δύο ημέρες».

Η Brown δημοσιεύει αυτό τον ισχυρισμό σοκ στο επερχόμενο βιβλίο της, The Palace Papers. Μέσα στο Σπίτι του Ουίνδσορ – Η αλήθεια και η αναταραχή.

Σε ένα απόσπασμα από το βιβλίο της που μοιράστηκε με τη The Sun, η Μπράουν ισχυρίστηκε ότι ο Άντριου ήταν «κρυμμένος στην κρεβατοκάμαρά της για δύο μέρες και προφανώς έβλεπε πορνό στην καλωδιακή τηλεόραση».

Και πρόσθεσε: «Ο Δούκας ήταν πάντα τόσο υπερσεξουαλικός όσο ένας έφηβος που κοιτούσε τα βυζιά του».

Το βιβλίο αναμένεται να κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα.

in.gr