Απόλυτο viral ο γιος Καρβέλα – Πάνια με το τραγούδι «Κολυμπάω και γ@μ@ω»
21 days ago
6

Το καλοκαίρι αποτελεί σταθερά έμπνευση για τραγουδιστές, στιχουργούς και συνθέτες, πρωταγωνιστώντας σε τίτλους επιτυχημένων τραγουδιών.

Θα έλεγε κανείς ότι πλέον έχουμε ακούσει κάθε πιθανό τραγούδι που θα μπορούσε να βγει αφιερωμένο σε αυτήν την εποχή, ωστόσο ο γιός του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια αποφάσισε να αφήσει το δικό του ύφος στην κορεσμένη καλοκαιρινή θεματολογία δημοφιλών τραγουδιών.

«Κολυμπάω και γ@μ@ω», λοιπόν, είναι ο τίτλος του τραγουδιού που βρίσκεται στα ελληνικά ίντερνετς εδώ και λίγα χρόνια, αλλά επέστρεψε δυναμικά στην επικαιρότητα κλέβοντας τις καρδιές των χρηστών των social media.

Ο γιος του Νίκου Καρβέλα και της Αννίτας Πάνια, αν και μόλις 13 ετών, είναι γνωστός youtuber και είχε κυκλοφορήσει το εν λόγω τραγούδι, δύο χρόνια πριν και συγκεκριμένα το 2019. Ωστόσο, όπως φαίνεται, το καλοκαίρι «έπαιξε» τον ρόλο του, αφού οι στίχοι του τραγουδιού παραπέμπουν σε αυτό κι έτσι κάποιοι το ανακάλυψαν με χρονοκαθυστέρηση και το έκαναν ετεροχρονισμένα ένα από τα hit του φετινού καλοκαιριού.

Ιδιαίτερη απήχηση έχει σε άτομα της ηλικιακής του ομάδας, οι οποίοι το έχουν κάνει «γνωστό» μέσω της εφαρμογής TikTok.

Ο Ak (ANKAR) είναι ένα νέο ταλέντο που ανοίγει τα φτερά του στο YouTube και τα πρώτα βήματά του στο χώρο της μουσικής φαίνεται πως πιάνουν τόπο.

Το AK αντιπροσωπεύει τα αρχικά του ονόματος και του επίθετού του, Αντρέας Καρβέλας.

Όπως μαρτυράει κι ο λογαριασμός του στο Instagram, έχει σαν είδωλα τράπερς όπως Snik και Hawk, εξού και οι πρώτες του προσπάθειες στο χώρο της μουσικής.

Η στροφή του μικρού ΑΚ σε αυτό το είδος μουσικής και στίχου ήταν προδιαγεγραμμένη από πολύ νωρίς.

in.gr