Μπήκαν μέσα στο σπίτι και… πάγωσαν: Νεκρός στα 31 του γνωστός χορευτής, μεγάλο μυστήριο με τον θάνατό του
1 year, 2 months ago
6

Ο 31χρονος χορευτής του μπαλέτου, Denis Vieira, από τη Βραζιλία, εντοπίστηκε νεκρός στο σπίτι του στη Λευκωσία.

Όπως αναφέρει ο «Εθνικός Κήρυκας», ο άτυχος άνδρας βρέθηκε νεκρός μετά από χτύπημα στο κεφάλι, ενώ βρισκόταν στο σπίτι του, όπου ζούσε με τον σύντροφό του, Andreas Winiarski.

 

Ο 31χρονος χορευτής έκανε προπονήσεις σε Λευκωσία και Λάρνακα, προκειμένου να προετοιμαστεί για τις παραστάσεις που συμμετέχει.

Ο 31χρονος χορευτής είχε ένα τραγικό ατύχημα στο σπίτι του

Η μητέρα του 31χρονου χορευτή, Barbara Fernandes Martins, υπογράμμισε «είμαι πολύ περήφανη γι’ αυτόν. Το χαμόγελό του, η ζωή του, η εξαιρετική του δουλειά. Ο γιος μου είναι παράδειγμα για πολλούς. Είναι μια τραγική απώλεια» και συμπλήρωσε «σεβόμαστε τη δουλειά της αστυνομίας και των ιατροδικαστών. Φαίνεται ότι είχε ένα τραγικό ατύχημα στο σπίτι, αλλά θα περιμένω να δω ποια θα είναι τα αποτελέσματα των αρμόδιων Αρχών. Πρέπει να περιμένουμε».

 

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Δείχνει για 1η φορά το παιδικό δωμάτιο του γιου της και όλες τρελάθηκαν με κάτι

Η ανακοίνωση που εξέδωσαν τα Escola Bolshoi Brasil

 

Σε ανακοίνωσή του το Theatro Municipal do Rio de Janeiro επισημαίνει «είχε μια διασκεδαστική και στοργική προσωπικότητα… κατείχε ένα σπάνιο ταλέντο, αναγνωρισμένο από όλους».

Μετά από ένα εφηβικό ξεκίνημα ως σολίστ με τον βραζιλιάνικο θεατρικό θίασο, ο 31χρονος χορευτής έκανε το άλμα στην παγκόσμια σκηνή, χορεύοντας με το Μπαλέτο της Ζυρίχης, του Βερολίνου, του Μονάχου και της Βρετανίας.

Μετά το τέλος της πανδημίας του COVID-19,  γιόρτασε την επιστροφή του στη σκηνή στο London Coliseum τον Νοέμβριο του 2021, ως μέρος του Ballet Icons Gala, με την επί χρόνια σύντροφό του στη σκηνή, Ksenia Ovsyanick.

 

Enimerotiko.gr