Χάρης Τζωρτζάκης: «Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε το παιδί μας νεκρό»
24 days ago
6

Η ταινία μικρού μήκους για την απώλεια του πρώτου του παιδιού!

Από την ημέρα που άνοιξε ο ασκός του Αιόλου ο Χάρης Τζωρτζάκης τάχθηκε υπέρ των θυμάτων που έχουν υποστεί οποιαδήποτε μορφή βίας, αποκαλύπτοντας μάλιστα τη δική του τραυματική εμπειρία που είχε βιώσει από γνωστό σκηνοθέτη.

Για το πολύ σοβαρό αυτό θέμα μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Πρωινό», Ιδιαίτερο όμως ενδιαφέρον είχε η αναφορά του στην ταινία μικρού μήκους που θα κάνει με αφορμή τις δύσκολες στιγμές που πέρασε όταν έχασε το πρώτο του παιδί.

«Θα παίζει ο Χάρης Φραγκούλης και θα το σκηνοθετεί ο Ανδρέας Κοντόπουλος, οι οποίοι είναι πολύ φίλοι μου. Θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Νοέμβρη. Αυτό είχε συμβεί πριν από πέντε χρόνια. Ήταν η πρώτη μας απόπειρα να γίνουμε γονείς. Προχώρησε πάρα πολύ η εγκυμοσύνη και στο τέλος γεννήθηκε ένα παιδί νεκρό για πολλούς λόγους, που θα ειπωθούν στην ταινία.

Έχω την ανάγκη να το πω γιατί πραγματεύεται ζητήματα όπως αυτό της άμβλωσης. Έπρεπε να κάνουμε εξετάσεις κάθε δύο εβδομάδες που στοίχιζαν 400-500 ευρώ. Και σκεφτόμουν τι θα έκανα αν δεν μπορούσα να τις πληρώσω; Το δημόσιο σύστημα δεν το πληρώνει αυτό και μετά βγαίνουν και λένε γιατί δεν κάνουμε παιδιά. Είναι και αυτό κάτι που πραγματεύεται η ταινία», εξήγησε ο ηθοποιός.

newsbreak.gr