Χριστίνα Βραχάλη – Εκτιμήσαμε διαφορετικά την ζωή μας από όταν μάθαμε το πρόβλημα υγείας της Ελεάνας
2 years, 4 months ago
6

Συγκλονίζει η Χριστίνα Βραχάλη μιλώντας για την αδερφή της, Ελεάνα, και το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Η δημοσιογράφος παραχώρησε συνέντευξη και αναφέρθηκε στο bullying που έχει υποστεί στον επαγγελματικό της χώρο αλλά και στο Dancing with the Stars.

«Δεν ξέραμε τι είχε»

Για το πρόβλημα υγείας της αδερφής της δήλωσε: «Όταν συνέβη αυτό στην Ελεάνα με την σκλήρυνση κατά πλάκας, ήταν 23 χρονών. Εγώ ήμουν πολύ μικρότερη κι ήταν δύσκολα διαχειρίσιμο γιατί δεν ξέραμε τι είχε. Η Ελεάνα το αποκάλυψε πριν από μερικά χρόνια».

«Πιστεύω ότι από την στιγμή που το κοινοποίησε και μετά, έχει βοηθήσει πάρα πολύ κόσμο στο επικοινωνιακό κομμάτι. Της στέλνουν μηνύματα και βοηθά στο ψυχολογικό κομμάτι. Ήταν πολύ δύσκολο», πρόσθεσε στην εκπομπή OPEN Weekend και κατέληξε:

«Οτιδήποτε έχει να κάνει με την οικογένειά σου, με την υγεία κι έναν άνθρωπο που λατρεύεις, έπρεπε κάποιος να είναι δυνατός. Η Ελεάνα ανταπεξήλθε 100%.  Εκτιμήσαμε διαφορετικά την ζωή μας από εκεί και στο εξής».

 

«Άρχισε να μουδιάζει το αριστερό μου χέρι»

Η Ελεάνα Βραχάλη, μια από τις πιο σημαντικές στιχουργούς της γενιάς της, έχει μιλήσει για τη μάχη με τη σκλήρυνση κατά πλάκας.

Σε μία συγκινητική συνέντευξη που παραχώρησε τον Μάιο, στην Ελληνική Εταιρεία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, αναφέρθηκε σε ποια ηλικία της εμφανίστηκε και με ποιον τρόπο.

Είπε τότε: «Εμφανίστηκε ακριβώς την στιγμή που ξεκινούσε και η καλλιτεχνική μου πορεία. Στα 24. Το πρώτο μου ηχογραφημένο τραγούδι, «Το σ’ αγαπώ», το άκουσα στο νοσοκομείο.

Εκείνη την εποχή έκανα εκπομπή σε δυο ραδιόφωνα -στον Alpha radio και στο Seven radio- και ταυτόχρονα σπούδαζα Ψυχολογία και Mουσικολογία.

Με πολλή πίεση οργανικά και ψυχολογικά έβγαινε αυτό το πρόγραμμα».

«Μετά από μια παρατεταμένη γρίπη, που κράτησε πάνω από έναν μήνα, όπου δύο μέρες γινόμουν καλά, πήγαινα στη δουλειά μου, ξανακυλούσα, άρχισε να μουδιάζει το αριστερό μου χέρι. Ψύξη είπε ο γιατρός. Να βάζω ζεστά. Αυτό το λάθος βοήθησε το μούδιασμα να απλωθεί ταχύτατα και στο δεξί χέρι και μετά και στα πόδια.

Εντός ολίγων ημερών, παράλυση από τον λαιμό και κάτω. Νοσηλεύτηκα σχεδόν μία εβδομάδα, έγινε η διάγνωση και μετά συνέχισα την αγωγή στο σπίτι για εννέα μήνες μέχρι να υποχωρήσουν τα συμπτώματα», κατέληξε.

 

in.gr