Δίκη Λιγνάδη: Μεταφέρεται στον Κορυδαλλό – Ξεκινάει η δίκη
2 years, 1 month ago
6

Έτοιμο το σχέδιο μεταγωγής του από τις φυλακές Τρίπολης

Νέες πληροφορίες σχετικά με τη δίκη του Δημήτρη Λιγνάδη έρχονται στο φως της δημοσιότητας, αναφορικά με την μεταγωγή του από την Τρίπολη στον Κορυδαλλό, δεδομένου ότι σε λίγα 24ωρα ξεκινά η πολύκροτη δίκη.

Ειδικότερα, ξεκινά την Παρασκευή (11/2) η δίκη του στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας.

Να υπενθυμιστεί σε αυτό εδώ το σημείο, ότι ο ηθοποιός και σκηνοθέτης κατηγορείται για τέσσερις υποθέσεις βιασμών ανηλίκων ή νεαρών ανδρών.

Έτοιμο το σχέδιο μεταγωγής του για τον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με πληροφορίες που παρουσίασε ο ΑΝΤ1, ο Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταφερθεί σε λίγες ημέρες πιθανότατα Δευτέρα ή Τρίτη στον Κορυδαλλό και το σχέδιο μεταγωγής του έχει ήδη ετοιμαστεί.

Πρόκειται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες για ένα 24ωρο σχέδιο προστασίας προς τον σκηνοθέτη, καθώς θα τον φυλάνε και καθ’ οδόν από τις φυλακές Κορυδαλλού αλλά και καθ’ όλη τη διάρκεια που θα μείνει στην Αθήνα.

Το κελί του Δημήτρη Λιγνάδη θα είναι στην Α’ πτέρυγα, καθώς η παρουσία του κρίνεται πιο ασφαλής.

Στον ίδιο τηλεοπτικό σταθμό μίλησε ο δικηγόρος των δύο ανδρών που ζουν στο εξωτερικό και κατήγγειλαν τον Δημήτρη Λιγνάδη, κ. Ιωάννης Βλάχος, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε ότι οι πελάτες του θα παραστούν στη δίκη και ότι από πλευράς τους δεν θα ζητηθεί αναβολή της διαδικασίας.

in.gr