Δίκη Ρούλας Πισπιρίγκου: Μήνυση Κούγια κατά παρουσιαστών και σχολιαστών τηλεοπτικών εκπομπών – Τι απάντησε η εισαγγελέας
1 year, 1 month ago
6

Μήνυση κατά της Ζήνας Κουτσελίνη, της Τατιάνας Στεφανίδου και του Νίκου Ευαγγελάτου για διαρροή της δικογραφίας, καταθέτει ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξης Κούγιας, όπως έκανε σήμερα γνωστό στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο όπου δικάζεται η 34χρονη για τη δολοφονία της μεγάλης της κόρης Τζωρτζίνας.

Ημήνυση στρέφεται και κατά όσων συμμετέχουν ως σχολιαστές στις παραπάνω εκπομπές.

Ο κ. Κούγιας έκανε γνωστό, επίσης, πως καταθέτει μήνυση και κατά του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης, Μάνου Δασκαλάκη, καθώς θεωρεί όπως είπε, ότι η δική του πλευρά δίνει στις συγκεκριμένες εκπομπές τη δικογραφία.

«Υποβάλλουμε μήνυση στους παρουσιαστές των εκπομπών και τους συνεργάτες τους. Ζητούμε να διενεργηθεί ο ρόλος της υποστήριξης κατηγορίας και του Μάνου Δασκαλάκη γιατί καθημερινώς διαρρέονται από τη δικογραφία έγγραφα τα οποία είναι γραπτά μηνύματα στο σκληρό δίσκο που δεν έχουμε καν αναγνώσει στο δικαστήριο» ανέφερε ο κ. Κούγιας.

Η εισαγγελέας της έδρας πρότεινε να απορριφθεί το αίτημα του κ. Κούγια για διαβίβαση σχετικής έκθεσης από το δικαστήριο στην Εισαγγελία, σημειώνοντας πως «το δικαστήριο δεν θα ασχοληθεί με ότι λέει ο κ. Ευαγγελάτος, η κ. Κουτσελίνη και όποιος άλλος δημοσιογράφος. Θεωρώ ότι αυτό δεν βοηθάει τη διαδικασία, την ασχημαίνει. Εμείς είμαστε δικαστήριο και δικάζουμε με βάσει όσα παρουσιάζονται εδώ μέσα. Δεν υπάρχει λόγος να διαβιβάσουμε έκθεση στην εισαγγελία. Αν θέλετε να υποβάλλετε μήνυση στο πλαίσιο της διαδικασίας και να διαβιβαστεί με την απόφαση μας στο τέλος της δίκης βεβαίως».