Δήμητρα Παπαδήμα: Παιδιά υποφέρουν με μάσκες. Νομίζουν θα πιστέψουμε στις μπούρδες τους. Όχι δεν πιστεύουμε
2 years, 6 months ago
6

Η Δήμητρα Παπαδήμα σε συνέντευξή της στην εκπομπή “MEGA Καλημέρα” και τον Κωνσταντίνο Αρκά μίλησε για την παράσταση που πρωταγωνιστεί, το βιβλίο που κυκλοφόρησε, τις παρενοχλήσεις που έχει δεχτεί, αλλά και την πανδημία.

 

Αναφερόμενη στη θεατρική παράσταση που συμμετέχει, υπογράμμισε «παρά τις εξωτερικές συνθήκες, βρίσκομαι σε μια πολύ δημιουργική φάση. Θα συνεχίσω την παράσταση “Το αγρίμι” που ξεκίνησα προ πανδημίας. Τα γεγονότα σε στιγματίζουν και είτε προχωράς, είτε σε πατάνε».

Όσον αφορά το βιβλίο της που κυκλοφόρησε με τίτλο «Βίος Βίας», για τις παρενοχλήσεις που έχει δεχθεί, η Δήμητρα Παπαδήμα επεσήμανε «άρχισα να δουλεύω από πάρα πολύ μικρή ηλικία και έκανα πολλές δουλειές. Είμαι ταλαιπωρημένη και απογοητευμένη πάρα πολύ από τους ανθρώπους. Άρχισα να γράφω αυτό το βιβλίο γιατί ήθελα να βγάλω από μέσα μου όσα με βασάνιζαν. Συνεχίζω να βλέπω στο ύπνο μου την διαφθορά του ανθρώπου. Αυτή την τρέλα της εξουσίας που δεν του φτάνει τίποτα, ειδικά αν είσαι μια εμφανίσιμη γυναίκα με μυαλό, χάθηκες».

Οι παρενοχλήσεις της Δήμητρας Παπαδήμα που την έκαναν να χάσει πολλές δουλειές

Και συμπληρώνει η ηθοποιός «είναι αμέτρητες οι φορές που έχω δεχθεί παρενοχλήσεις. Κάθε φορά έφευγα από αυτές τις δουλειές. Εγώ ήμουν 17 χρονών όταν ξεκίνησα να δουλεύω και είναι πολύ εύκολο για μια νεαρή κοπέλα χωρίς στηρίγματα, να λοξοδρομήσει. Δεν μίλησα ποτέ. Θεωρούσα ότι οι παρενοχλήσεις συνέβαιναν πάντα, σε όλες τις εποχές. Άλλες κατέληξαν στο τρελάδικο, άλλες σε ένα πορνείο, άλλες παντρεύτηκαν έναν πλούσιο και κατέληξαν στο τρελάδικο με άλλο τρόπο και άλλες προχώρησαν με τον δύσκολο τρόπο».

 

Σχετικά με τις παρενοχλήσεις, η Δήμητρα Παπαδήμα εξομολογήθηκε ότι και στο θέατρο έχει χάσει πολλές δουλειές εξαιτίας αντίστοιχων περιστατικών. «Τρώγανε από ένα φάσκελο και έφευγα. Έτρωγα τις σάρκες μου και συνέχιζα τη ζωή μου. Πάντα τα κατάφερνα», πρόσθεσε.

Έξαλλη η Δήμητρα Παπαδήμα με την πανδημία

Τέλος, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στην πανδημία, σημειώνοντας «η Κίνα δεν βρίσκεται στον παγκόσμιο χάρτη αυτού τoυ παγκόσμιου κινήματος για να νικήσουμε αυτόν τον ιό; Γιατί δεν ρωτάμε την Κίνα που ξεκίνησε όλο αυτό, πώς θα τα βγάλουμε πέρα; Bγαίνει ο καθένας και λέει μπούρδες, φανφάρες και νομίζει ότι θα τις πιστέψουμε. Ε λοιπόν δεν πιστεύουμε. Είμαι έξαλλη. Βάζουν μωρά παιδιά να υποφέρουν με τις μάσκες στα σχολεία. Αυτά τα παιδιά τι θα γίνουν όταν μεγαλώσουν; Δεν έχω απαντήσεις και αυτό με κάνει έξαλλη».

 

enimerotiko.gr