Δημήτρης Λιγνάδης : Κι άλλη επώνυμη καταγγελία – «Μου είπε ότι θα πρέπει να είμαι γυμνός στην πρόβα»
1 month, 13 days ago
6

Μιλώντας στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, ο ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού υποστήριξε ότι έχει παρενοχληθεί σεξουαλικά και ο ίδιος από τον Δημήτρη Λιγνάδη

Δεν έχουν τέλος οι σοκαριστικές καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή είναι προφυλακισμένος στις φυλακές της Τρίπολης.

Αυτή τη φορά, για την προσωπική του εμπειρία στο χώρο του θεάτρου και την προσπάθεια κάποιων να τον εκμεταλλευτούν σεξουαλικά μίλησε ο ηθοποιός Ανδρέας Φυλακτού.

Όπως τόνισε μιλώντας στην εκπομπή της Χριστιάνας Αριστοτέλους, κάποιοι θέλησαν να τον στείλουν για ακρόαση στο δωμάτιο του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού.

«Μου είπαν ότι ο ρόλος θα ήταν γυμνός, οπότε θα έπρεπε να είμαι γυμνός στην πρόβα. Και αφού με δει γυμνό θα μου έβαζε κάποιες συνθήκες που θα έπρεπε να ανταπεξέλθω» σημείωσε ο κ. Φυλακτού, τονίζοντας ότι αντέδρασε και έφυγε από το χώρο.

«Όταν μοιράστηκα αυτό το περιστατικό με συναδέλφους, βρέθηκε περίπτωση που ο συνάδελφος δεν αντέδρασε όπως εγώ και κακοποιήθηκε σεξουαλικά από το ίδιο άτομο. Η μία περίπτωση έγινε στην Ελλάδα και η άλλη στην Κύπρο. Ο ίδιος διαμεσολαβητής που έστειλε το συνάδελφο και βρέθηκε να κακοποιείται, είναι το ίδιο άτομο που προσπάθησε να στείλει και εμένα» πρόσθεσε.

«Ο άνθρωπος που προσπάθησαν να με στείλουν στο δωμάτιό του για πρόβες είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης» αποκάλυψε ο δημοφιλής κύπριος ηθοποιός, υπογραμμίζοντας ότι μετά την άρνησή του να βρεθεί στο δωμάτιο του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού άλλαξαν πολλά στον εργασιακό του χώρο.

in.gr