Δημήτρης Σταρόβας: “Πέρασα μαρτυρικά τα τελευταία τρία χρόνια με την μητέρα μου. Ήταν θλιβερό”
27 days ago
6

Ο Δημήτρης Σταρόβας σε συνέντευξή του στην εκπομπή “Πάμε Δανάη”, μίλησε για τις αντιδράσεις που έχει δημιουργήσει η σειρά του Μάρκου Σεφερλή, «Super Mammy», για τη θεατρική παράσταση «Οι γείτονες από πάνω», για την εκπομπή «Όλα Γκουντ» που συμμετέχει και για την προσωπική του ζωή.

 

Όσον αφορά την θεατρική παράσταση, η οποία αφορά δύο ζευγάρια, το πάνω και το κάτω, μαζί με την Αλεξάνδρα Παλαιολόγου υποδύονται το από κάτω ζευγάρι, το οποίο είναι 20 χρόνια παντρεμένοι και η ρουτίνα έχει χαλάσει τη σχέση τους, ο καλλιτέχνης υπογράμμισε «είναι μία κωμωδία, έχει συγκίνηση. Απολαμβάνω την παράσταση».

Σχετικά με την εκπομπή «Όλα Γκουντ», ο Δημήτρης Σταρόβας επεσήμανε «η συνεργασία μου με τον Γρήγορη Γκουντάρα και με την Νάταλι είναι μία χαρά. Είμαστε φίλοι, είναι εξαιρετική η ατμόσφαιρα. Η κατάσταση εκεί είναι αληθινή σε σχέση με άλλες εκπομπές».

Η αντίδραση του Δημήτρη Σταρόβα στα αρνητικά σχόλια για το «Super Mammy»

Για τη σειρά «Super Mammy», σημείωσε «με τον Μάρκο Σεφερλή συνεργαζόμαστε μία χαρά. Η σειρά είναι εύστοχα προσαρμοσμένη», ενώ για τις αντιδράσεις που έχουν δημιουργηθεί στο κοινό, συμπλήρωσε «έχουμε μάθει πως όταν κάτι δεν ταιριάζει στην δική μας αισθητική, να το θεωρούμε λανθασμένο και όχι διαφορετικό. Υπάρχει κοντρόλ και αν δεν σου αρέσει κάτι μπορείς να το αλλάξεις από το να το αδικήσεις. Όλο αυτό που έγινε στο «Super Mammy» με το ομοφοβικο σχόλιο, σε επόμενο επεισόδιο δείχνει πως ο Μάρκος δέχεται τον γιο του με τον σύντροφο του».

 

Για την απώλεια της μητέρας του, ο Δημήτρης Σταρόβας τόνισε «πέρασα μαρτυρικά τα τελευταία τρία χρόνια με την μητέρα μου. Ήταν δραστήρια και μεταμορφώθηκε σε βρεγμένη γάτα, ήταν θλιβερό. Ευτυχώς δεν φτάσαμε στο σημείο του να μην με αναγνωρίσει».

Δεν παρέλειψε ν’ αναφερθεί στη σύντροφό του, η οποία ήταν το στήριγμά του όλες εκείνες τις δύσκολες στιγμές, ενώ αναγνωρίζει πως εκείνο που τον βοήθησε να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες ήταν το χιούμορ και η ανθρώπινη επαφή.

 

Ο Δημήτρης Σταρόβας δεν αποκλείει το ενδεχόμενο γάμου με τη σύντροφό του

Τέλος, στο ενδεχόμενο ενός γάμου, ο Δημήτρης Σταρόβας κατέληξε «έχω δηλώσει πως αν παντρευτώ τρίτη φορά, θα παντρευτώ με άντρα, αλλά μπορεί να παντρευτώ και την Άννα, γιατί είναι γυναίκα με α@@@δια».

 

enimerotiko.gr