Δολοφονία Καρολάιν: Στην Κίνα η κάρτα μνήμης της κάμερας
25 days ago
6

Ο λόγος που καθυστερεί η έρευνα για τα Γλυκά Νερά

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για την υπόθεση της δολοφονίας της 20χρονης Καρολάιν από τον σύζυγό της Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη σοφίτα της μεζονέτας των Γλυκών Νερών.

Ο ανακριτής της υπόθεσης αναμένει την ανάλυση των δεδομένων της κάρτα μνήμης της κάμερας του σαλονιού, προκειμένου να αποδειχτεί ότι πρόκειται για προμελετημένο έγκλημα.

Εάν αποδειχτεί ότι η κάρτα της κάμερας αφαιρέθηκε από τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, πριν από την δολοφονία της συζύγου και της μητέρας του παιδιού του, τότε θα είναι ξεκάθαρη η κατηγορία σε βάρος του για ανθρωποκτονία εκ προμελέτης.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του  Alpha, οι ειδικοί των εγκληματολογικών εργαστηρίων δεν έχουν καταφέρει ακόμα να δώσουν απάντηση για το πότε ακριβώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Οι αστυνομικοί αδυνατούν να απαντήσουν στον ανακριτή για την ακριβή ώρα, με αποτέλεσμα να στείλουν την κάμερα στην κατασκευάστρια εταιρεία στην Κίνα, προκειμένου να διευκρινιστεί αυτό το μείζονος σημασίας στοιχείο για την καταδίκη του γυναικοκτόνου πιλότου.

newsbreak.gr