Δύσκολες ώρες για τη Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου
2 years, 5 months ago
6

Δύσκολες ώρες βιώνει η Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου καθώς το στήριγμά της, ο αρχιμανδρίτης Τιμόθεος Ηλιάκης, που ήταν πνευματικός τόσο της ίδιας όσο και του Ανδρέα Παπανδρέου, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Espresso”, ο ιερωμένος βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες διασωληνωμένος στην Εντατική Μονάδα του Τζάνειου Γενικού Νοσοκομείου όπου σύμφωνα με πληροφορίες αναγκάστηκε να εισαχθεί με βαριά πνευμονία χωρίς η ασθένειά του να συνδέεται με τον κορονοϊό.

Δήμητρα Λιάνη

Εκατοντάδες πνευματικά παιδιά του πατέρα Τιμόθεου, μεταξύ αυτών και η χήρα του εκλιπόντος πρώην πρωθυπουργού, προσεύχονται με την ελπίδα να ξεπεράσει γρήγορα τη δοκιμασία και να επιστρέψει στα ποιμαντικά του καθήκοντα.

Ο πατέρας Τιμόθεος είναι πολύ ενεργός στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ενώ διατηρεί φιλικές σχέσεις με αρκετούς επώνυμους, καλλιτέχνες, ακαδημαϊκούς και πολιτικούς.

Υπήρξε ο πνευματικός του ζεύγους Παπανδρέου ενώ δεν ήταν λίγες οι φορές που είχε συνοδεύσει τον ιδρυτή και πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ σε περιοδείες του ανά την Ελλάδα.

Ο ίδιος ο πατέρας Τιμόθεος είχε κάνει γνωστό ότι η γνωριμία του με τον αείμνηστο πρώην πρωθυπουργό έγινε μέσω της Δήμητρας Παπανδρέου.

Δήμητρα Λιάνη

Όταν εκείνη παντρεύτηκε τον πρόεδρο έγινε γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ τους.

Δήμητρα Λιάνη Παπανδρέου

Πάντοτε μιλά με αγάπη για τον Ανδρέα Παπανδρέου τονίζοντας ότι λείπει τόσο από την Ελλάδα όσο και από τους ανθρώπους που τον αγαπούσαν. Συνήθιζε να τον χαρακτηρίζει “άρχοντα”.

“Ακόμα και με τις παντόφλες του στο σπίτι ήταν άρχοντας” είχε δηλώσει χαρακτηριστικά.

 

enikos.gr