«Έφυγε» από τη ζωή η Βικτώρια Γκρόσου – Η γυναίκα που όρισε το μακιγιάζ στην Ελλάδα Η γυναίκα που έφερε στην Ελλάδα καινοτόμες τεχνικές στο μακιγιάζ
1 month, 3 days ago
6

Η κορυφαία make up artist και δασκάλα της τέχνης, Βικτώρια Γκρόσου (Victoria Grosu) έφυγε από τη ζωή.

Το τελευταίο διάστημα ήταν γνωστό ότι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Η ίδια θεωρούνταν η κορυφαία στον χώρο της.

Οι ιδέες και οι τεχνικές της άφησαν το στίγμα τους στην εξέλιξη του μακιγιάζ τα τελευταία χρόνια στη χώρα, με την ίδια πάντα να πρωτοπορεί και να παρουσιάζει φρέσκα entries στον τομέα της ομορφιάς.

Θέλοντας να μεταλαμπαδεύσει τις γνώσεις της στο κομμάτι του μακιγιάζ, διοργάνωσε αμέτρητα workshops και σεμινάρια, τα οποία παρακολουθούσαν με ευλάβεια οι μαθήτριες και μαθητές της, που είναι εκατοντάδες σε αριθμό. Όπως και οι ίδιοι περιγράφουν στα αμέτρητα συλλυπητήρια μηνύματα που έχουν γραφτεί κάτω από την ανακοίνωση του θανάτου της, η Βικτώρια Γκρόσου διακρινόταν για το πάθος της για το μακιγιάζ, ήταν άκρως φιλική και προσιτή με όλες και όλους και πάντα πρόθυμη να μοιραστεί τα μυστικά των τεχνικών της.

Μάλιστα είχε ιδρύσει τις σχολές BTC (Beauty Training Center) σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα και Δράμα – με πτυχία πιστοποιημένα από το υπουργείο Παιδείας – αλλά και την εταιρεία makeup4pro.gr με καλλυντικά ύψιστης ποιότητας.

 

Το όραμά της αποτυπώνεται στην περιγραφή που αναγράφεται στο site των σχολών της: «Έχοντας ως πιστεύω ότι “τίποτα στη ζωή δεν είναι ακατόρθωτο” ήθελα πρώτα με το δικό μου παράδειγμα να το αποδείξω για να μπορώ να είμαι η στήριξη των παιδιών μας.

Γιατί ναι, στο BTC είστε τα παιδιά μου και ο στόχος μου είναι τα παιδιά μου να κατακτήσουν τις υψηλότερες κορυφές.

Με εμπειρία άνω των 16 ετών, σπουδάζοντας και διδάσκοντας σε διάφορες χώρες και διάφορες σχολές, ήθελα να δημιουργήσω μια μοναδική μεθοδολογία, σχολή, οικογένεια που ονειρευόμουν να φοιτήσω και εγώ.

Μαζεύοντας τα πλην και τα συν σήμερα σας περιμένω στο πλευρό μου, κρατώντας την πυξίδα στο ένα χέρι και εσάς από το άλλο χέρι, να ανέβουμε με το κεφάλι ψηλά στην υψηλότερη κορυφή. Εκεί που αξίζει να είναι ένας απόφοιτος του BTC.

 pronews.gr