Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Στο μικροσκόπιο το δρομολόγιο των δολοφόνων – Ψάχνουν το όχημα διαφυγής
2 years, 10 months ago
6

Συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς οι έρευνες για το άγριο έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με τις αρχές να έχουν στο μικροσκόπιό τους τόσο το σκίτσο που εικονίζει έναν από τους δράστες, οπτικό υλικό που πιθανόν έχει καταγράψει κινήσεις των δραστών, αλλά και στοιχεία από το σπίτι όπου διέμενε το ζευγάρι με το λίγων μηνών μωρό τους.

Το κλειδί της υπόθεσης πιθανότατα να κρύβεται στην οδό Διαδόχου Παύλου, δρόμο κοντά στη μεζονέτα όπου καταγράφηκε το έγκλημα.

Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» παρουσίασε την περασμένη Παρασκευή βίντεο από κάμερα ασφαλείας, όπου καταγράφεται ένα σκουρόχρωμο αυτοκίνητο να κινείται στη Λεωφόρο Λαυρίου, να στρίβει αριστερά διασχίζοντας την κάθετα στις 3:36 τα ξημερώματα με κατεύθυνση την οδό Διαδόχου Παύλου.

Δύο ώρες περίπου μετά, στις 5:30 το πρωί, που φέρεται να απομακρύνονται οι δράστες από το σημείο, το ίδιο αυτοκίνητο βγαίνει πάλι από τη Διαδόχου Παύλου στη Λαυρίου, τη διασχίζει κάθετα με ταχύτητα και να στρίβει προς την Αγία Παρασκευή. 

Το σκίτσο και το DNA

Επίσης, οι αρχές κατέληξαν στο σκίτσο τού ενός δράστη μέσω της περιγραφής του συζύγου της, που βρισκόταν στο σπίτι τη μοιραία νύχτα.

Πρόκειται για τον «κοντό», όπως τον περιέγραψε, δολοφόνο. Η εικόνα του πλησιάζει πολύ σε αυτό που μπορούσε να δει, εφόσον ο ίδιος ήταν δεμένος.

Με βάση το σκίτσο, ο αριθμός των υπόπτων περιορίστηκε από τους 150 αρχικά σε 30-35 σεσημασμένους και ποινικούς.

Μετά και την ανάλυση των Εγκληματολογικών Εργαστηρίων, εντοπίστηκαν αρκετά «ορφανά» δείγματα DNA στη σοφίτα, όπου σκότωσαν την 20χρονη μητέρα, ωστόσο προς το παρόν δεν φαίνεται να ταυτοποιούνται με την Τράπεζα Δεδομένων της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.

Πάντως, ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν είναι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τα σενάρια που υπάρχουν γύρω από τη δολοφονία της 20χρονης, ωστόσο δηλώνει ότι προσπαθεί να είναι δυνατός για την κορούλα τους. «Προσπαθώ να θρηνήσω τη γυναίκα μου χωρίς ταυτόχρονα να στενοχωρεί η κόρη μου. Kάθε ημέρα είναι πολύ δύσκολη. Δεν έχω δύναμη να ασχοληθώ με τίποτα άλλο εκτός από την απώλεια της γυναίκας μου και την κόρη μου» ανέφερε σε πρόσφατες δηλώσεις του.

Μάλιστα, ο πρόεδρος των Αστυνομικών Νοτιοανατολικής Αττικής αποκάλυψε σήμερα στο MEGA ποια ήταν η πρώτη αντίδραση του πιλότου μόλις οι αστυνομικοί τον έλυσαν.

«Μπήκαν μέσα στο σπίτι στα Γλυκά Νερά δυο πληρώματα από την άμεση δράση από το παράθυρο που είχαν δει σπασμένο. Ο αστυνόμος, ο Άκης, έλυσε τον σύζυγο της 20χρονης, ήταν σφιχτά δεμένος με τις ταινίες γύρω από το λαιμό στα μάτια και στο στόμα, απ’ ό,τι μου είπε σηκώθηκε και άρχισε να κλαίει και πήρε το μωρό αγκαλιά και πάλι έκλαιγε».