Έγκλημα στη Μεσαρά: «Τον σκότωσε και τώρα αμαυρώνει τη μνήμη του»
1 year, 1 month ago
6

Τι δηλώνουν οι συγγενείς του 39χρονου κτηνοτρόφου από τη Μεσαρά για τον 27χρονο δράστη.

Το κίνητρο για τη δολοφονία του 39χρονου κτηνοτρόφου Νίκου Μπιτσακάκη, που εκτελέστηκε το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στην αυλή του σπιτιού του στο Πετροκεφάλι της Μεσαράς από τον 27χρονο Ρουμάνο, τον οποίο απασχολούσε ως εργάτη, συνεχίζει να διερευνά η Αστυνομία, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια και τις εκδοχές στα οποία οδηγούν τα στοιχεία.

Ένα από αυτά, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, είναι και το ενδεχόμενο της ληστείας, αν και η οικογένεια του θύματος, με δήλωσή της στη Realnews, το αρνείται μετ’ επιτάσεως.

Όπως όλα δείχνουν, οι άνδρες της Αστυνομίας που ερευνούν την υπόθεση δεν μένουν στα όσα ισχυρίστηκε στην ομολογία του ο δράστης ότι το αφεντικό του ήταν βίαιος και κακοπληρωτής και ότι αυτή ήταν η αιτία της αποτρόπαιας πράξης του.

Μάλιστα, σύμφωνα με τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, ο 27χρονος φέρεται να υποστήριξε ότι το θύμα, γνωστός στην ευρύτερη περιοχή της Μεσαράς και ως «Λαέρτης», τον εξέδιδε σε επιχειρηματία.

Η οικογένεια του 39χρονου από τη Μεσαρά

Από την πλευρά της η οικογένεια του 39χρονου βρίσκεται σε κατάσταση σοκ. Μιλώντας στην «R», η δικηγόρος Θεονύμφη Μπερκή σχολιάζει σχετικά: «Δεν υπήρχε κίνητρο, ή κάτι μεταξύ τους που να λειτούργησε ως μοχλός για τη δολοφονία. Εκτός και αν υπάρχει κάτι άλλο που αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξέρουμε. Αυτά που κατάθεσε ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος για δήθεν εκμετάλλευσή του από το θύμα δεν ευσταθούν».

Παράλληλα, η Θ. Μπερκή αρνείται το ενδεχόμενο το κίνητρο να ήταν η ληστεία.

«Δεν έχουμε εικόνα για κάτι τέτοιο. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι μεταξύ τους σχέσεις ήταν καλές και δεν υπήρχε λόγος να οπλίσει το χέρι του ο άνθρωπος αυτός και να τον εκτελέσει», σημειώνει η δικηγόρος
αρνούμενη να σχολιάσει φήμες.

Για τα όσα φέρεται να ισχυρίστηκε ο δράστης, περί κακοποίησης και κακομεταχείρισης, η οικογένεια του Νίκου Μπιτσακάκη μέσω της δικηγόρου δηλώνει στην «R»: «Τα όσα λέγονται από τον δράστη, αν πράγματι έχουν λεχθεί, δεν ευσταθούν, είναι ανυπόστατα, είναι φρικτά ψεύδη σε βάρος του Νίκου που αμαυρώνουν τη μνήμη του».

enikos.gr