Εκβίαζαν 43χρονη με αποκαλυπτικές φωτογραφίες της, τους έπιασε στη «φάκα» με προσημειωμένα χαρτονομίσματα
3 years, 4 months ago
6

Της αποσπούσαν μεγάλα χρηματικά ποσά, απειλώντας ότι θα τις διαρρεύσουν

Την είχαν… ξεζουμίσει οικονομικά εκβιάζοντάς την πως, αν δεν έκανε ό,τι της ζητούσαν, θα έβγαζαν στη φόρα αποκαλυπτικές φωτογραφίες της!

Το ζευγάρι των εκβιαστών από την Καρδίτσα πιάστηκε, τελικά, στο δόκανο της Αστυνομίας έπειτα από σχετική καταγγελία που έκανε το 43χρονο θύμα. Σημαντικός ήταν ο ρόλος της διοικητού του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου, η οποία ανέλαβε προσωπικά την υπόθεση, προσποιούμενη την ξαδέλφη της 43χρονης.

Η περιπέτεια της γυναίκας άρχισε πριν από λίγες μέρες, όταν το ζευγάρι (ένας 42χρονος και μια 43χρονη) που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι άνθρωποι της νύχτας, άρχισε να εκβιάζει τη 43χρονη. Πριν από αυτό, όμως, και για άγνωστο λόγο την είχαν πείσει να τους στείλει φωτογραφίες της με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Όταν πήραν το υλικό στα χέρια τους, ο 42χρονος δράστης που, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι παλιός γνώριμος των Αρχών, σεσημασμένος για υποθέσεις της νύχτας, και η 43χρονη φίλη του που εργάζεται σε νυχτερινά κέντρα άρχισαν να αποσπούν από την άτυχη Καρδιτσιώτισσα μεγάλα χρηματικά ποσά, εκβιάζοντάς την ότι θα αφήσουν να διαρρεύσουν οι ροζ φωτογραφίες της.

Σύμφωνα με πληροφορίες του karditsalive.net, η γυναίκα πανικοβλήθηκε, αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε να δώσει τέλος στον εφιάλτη της και απευθύνθηκε στη διοικητή του Αστυνομικού Τμήματος Μουζακίου. Η διοικητής αμέσως κινητοποίησε τόσο το αστυνομικό τμήμα όσο και το τμήμα Ασφαλείας, ενώ ανέλαβε προσωπικά την επιχείρηση.

Προσποιήθηκε την ξαδέλφη

Έτσι, είπε στην παθούσα να επικοινωνήσει με το ζευγάρι των εκβιαστών και να κανονίσει συνάντηση μαζί τους. Έτσι κι έγινε, ενώ στο ραντεβού πήγε και η ίδια η διοικητής του τμήματος, προσποιούμενη την ξαδέλφη του θύματος.

Στο μεταξύ, στο σημείο όπου θα γινόταν η συνάντηση είχαν ακροβολιστεί από νωρίς αστυνομικοί τόσο του αστυνομικού τμήματος όσο και του Τμήματος Ασφαλείας Μουζακίου. Όταν εμφανίστηκαν οι δράστες και παρέλαβαν το χρηματικό ποσό, που ήταν σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα, οι αστυνομικοί τούς πέρασαν χειροπέδες, δίνοντας τέλος στη δράση τους.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Τρικάλων, ο οποίος θα τους ασκήσει ποινική δίωξη.