Έλενα Χριστοπούλου: «Όταν μου μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, πάγωσα δεν ήξερα τι να της πω»
3 years, 19 days ago
6

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» βρέθηκε καλεσμένη η Έλενα Χριστοπούλου, όπου μίλησε για το ρόλο της Δανάης ως παρουσιάστρια, για τις δυσκολίες που έχει αντιμετωπίσει στη ζωή της, το κίνημα «MeToo», αλλά και τις FAB, την ομάδα γυναικών που έχει δημιουργήσει και μανατζάρει.

«Η Δανάη έχει πολλή δουλειά μπροστά της. Είναι μοναδικό πλάσμα, με στοιχεία που δεν υπάρχουν αντίστοιχα στην ελληνική τηλεόραση. Είναι αλέγκρα, πανέξυπνη, με μεγάλη ταχύτητα, μπουνιά στο κατεστημένο», είπε χαρακτηριστικά.

Για το αν θα μπορούσε να παρουσιάσει μια τηλεοπτική εκπομπή, είπε πως όλα μπορεί να τα κάνει, εκτός από το να ασχολείται με την κλειδαρότρυπα.

Για το προφίλ που παρουσιάζει, αυτό της αυστηρής και δυναμικής προσωπικότητας, υποστήριξε πως είναι η άμυνά της.

Μίλησε και για τις δυσκολίες της ζωής της λέγοντας πως δεν έχει εκδηλώσει πραγματικά αυτά που νιώθει από κάθε στιγμή της ζωής της. Αυτό που θέλει είναι να καταλαβαίνουν οι γυναίκες το απόσταγμα.

«Δεν μπορούμε να σκύβουμε το κεφάλι, δεν μπορούμε να λυγίζουμε, αλλά να σηκωνόμαστε με μεγαλύτερη φόρα», είπε σχετικά.

Αναφέρθηκε στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται τις καταστάσεις λέγοντας πως με τίποτα δεν πρέπει να το βάζουμε κάτω.

Για το ελληνικό κίνημα «MeToo» είπε πως παρατηρεί τη μεγαλύτερη κοινωνική ήττα που έχει ζήσει ποτέ και τόνισε την ανάγκη για αλλαγή από μέσα μας. Θεωρεί πως μέσω του κινήματος θα έρθει ένα καλύτερο αύριο. Όσο για την ίδια, αποκάλυψε πως έχει δεχθεί κακοποιητική συμπεριφορά, αλλά δεν έχει αφήσει κανέναν να τη μειώσει.

Το περιστατικό βίας με την Πηνελόπη Αναστασοπούλου

«Με βρίσκει να παρατηρώ τη μεγαλύτερη κοινωνική ήττα που έχω ζήσει. Δε ξέρω από που να το πιάσω… Οι γυναίκες κάνανε πολύ καλά που βγήκαν και το είπαν, οι άνδρες θα κάνουν πολύ καλά να το πουν αν ζουν το ίδιο. Δε μπορεί κανένας να φέρεται έτσι σε κανέναν άνθρωπο…. Δεν γνώριζα για την ιστορία της Πηνελόπης, την έμαθα πολύ αργότερα. Συνεργαζόμαστε με την Πηνελόπη 1.5 χρόνο οπότε μοιραία δε ξέρω τι της έχει συμβεί στο παρελθόν. Κάποια πράγματα τα έχουμε πει πρόσφατα και πριν τις εξελίξεις. Εγώ είμαι πάρα πολύ στεναχωρημένη. Και εκείνη όταν καθήμενη στον καναπέ μου και έκλαιγε πάρα πολύ, είπα “Παναγία μου τώρα τι θα γίνει”. Πραγματικά δεν ήξερα τι να της πω. Σαν άνθρωπος και σαν μάνα δυο παιδιών φυσικά και είχε φόβο γιατί όλες έχουμε φόβο. Με αυτό έχουμε μεγαλώσει… Η Πηνελόπη και όλες οι γυναίκες που μίλησαν όμως και όποια βγει μίλησαν για ένα καλύτερο αύριο και θέλω να μην ξεχαστεί και να πληρώσουν αυτοί που πρέπει να πληρώσουν», είπε η Έλενα Χριστοπούλου.

Μίλησε και για τον σύντροφό της λέγοντας πως είναι ο άνθρωπός της. Ο γάμος δεν την αφορά, είναι σε μια στιγμή της ζωής της που θέλει να ζει τον τώρα.

Τέλος αναφέρθηκε στην ομάδα FAB, την ομάδα γυναικών που έχει δημιουργήσει και μανατζάρει, ενώ για τη συμμετοχή της στο «My Style Rocks» είπε πως έχει ανοιχτό δίαυλο επικοινωνίας με την παραγωγή.

Σύνθημά της η φράση «Κοιτάω μπροστά».

Δείτε το βίντεο

in.gr