Έλενα Τζώρτζη για Φιλιππίδη: «Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσόγλανος»
1 year, 9 months ago
6

Η ηθοποιός αποκαλύπτει την προσωπική σοκαριστική εμπειρία της στο σανίδι κοντά στον Πέτρο Φιλιππίδη

Δημοσιεύοντας το βίντεο από τις χθεσινές αποκαλύψεις δικηγόρου ηθοποιού που μίλησε στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» για τη βίαια συμπεριφορά του Πέτρου Φιλιππίδη, η ηθοποιός Έλενα Τζώρτζη αποκαλύπτει την προσωπική εμπειρία της στο σανίδι.

Όσα γράφει στην ανάρτησή της η Έλενα Τζώρτζη είναι ανατριχιαστικά.

«Άντε να πω κι εγω τον πόνο μου για τον γλίτσα. Ο άνθρωπος είναι αισχρός τσογλανος. Την μια και μοναδική φορά που παίξαμε μαζι, απο την ανάγνωση μεχρι που τον ξέχεσα στην πέμπτη παράσταση , οπότε μιλούσα, με πολύ έμφαση, έκανε πως αυτος μαδάει το πουλί του δειχνοντας το σε όλο το θίασο και βεβαίως όταν φτάσαμε στην παράσταση, στο κοινό.

Υπονοώντας βεβαίως και σαφώς πως ως ηθοποιος ήμουνα για να μαδάει το μουνι του.

Αφού δεν τον άφησα ανάπηρο, αλλά απλά του είπα πως δεν θα τον ακολουθήσω στην παράνοια του (όπου έβαλε τα κλάματα ως κλασικός χέστης, με πήρε αγκαλιά και μου ζήτησε συγνώμη) βγήκε και με εκατηγόρησε δημοσίως, για έλλειψη “σεβασμού” απέναντι του, την οποία απαιτούσε μάλιστα, διότι “μια κάποια ηθοποιος” προσπάθησε ν’ αποκαθηλώσει ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ!

Η κόκα είναι πολύ κακό φάρμακο παιδιά! Καίει εκατομμύρια εγκεφαλικά κύτταρα και φτάνει τους ανθρώπους τελικά στην σχιζοφρένεια. Όπως ακούω τωρα και τυχερή στάθηκα. Γιατι θα μπορούσα να είχα κάνει φόνο».

Δείτε παρακάτω την ανάρτηση που έκανε η Έλενα Τζώρτζη στο Facebook: