Επίθεση με βιτριόλι – Σοκάρουν οι εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας
2 years, 4 months ago
6

Σοκάρουν οι εικόνες από τα λιωμένα ρούχα της Ιωάννας Παλιοσπύρου μετά την επίθεση με βιτριόλι που δέχθηκε στις 20 Μαΐου, ενώ πήγαινε στη δουλειά της στην Καλλιθέα.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι» η Ιωάννα έδειξε, μεταξύ άλλων, στην κάμερα τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που άλλαξε για πάντα η ζωή της.

Οι εικόνες επιτείνουν την αίσθησης της φρίκης, καθώς αποτελούν απόδειξη της μεγάλης ποσότητας από το καυστικό υγρό που δέχθηκε η άτυχη γυναίκα.

«Τα είχα κρατήσει μήπως χρειαστούν στο δικαστήριο» υποστήριξε η Ιωάννα, ωστόσο κάτι τέτοιο μέχρι σήμερα δεν έχει συμβεί.

Ερωτηθείσα αν θα τα κρατήσει, η ίδια απαντά: «Δεν νομίζω πως θα είναι κάτι που θα ήθελα να το κρατήσω αλλά δεν είμαι σίγουρη».

Υπενθυμίζεται πως, η μεγάλη ποσότητα βιτριόλι, με την οποία επιτέθηκε η 36χρονη Έφη στην Ιωάννα προκάλεσε πολύ σοβαρά εγκαύματα σε ολόκληρο σχεδόν το σώμα της, καταστρέφοντάς της τη ζωή της από τη μια στιγμή στην άλλη.

Πλέον, η Ιωάννα δίνει σπουδαία μάχη για να επουλώσει τις πληγές της τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά, παραδίδοντας μαθήματα ζωής με την παρουσία της σε όλες τις συνεδριάσεις, στις οποίες κάνει επίδειξη θάρρους και δύναμης.

 

in.gr