Εύη Δρούτσα: «Από τότε που βγήκε το #Metoo έχουν αυξηθεί οι γυναικοκτονίες» – Επικίνδυνες δηλώσεις
1 month, 15 days ago
6

Καλύτερο θα ήταν ο καθένας να μιλά για αυτό που γνωρίζει. Ας έμενε στον σχολιασμό της Eurovision, τομέας στον οποίο είναι «εξπέρ»…

Στο πλατό της εκπομπής «Όλα Γκουντ» βρέθηκε η Εύη Δρούτσα. Η γνωστή στιχουργός σχολίασε μαζί με την ομάδα όλες τις εξελίξεις του μεγάλου τελικού της Eurovision 2022, ενώ στη συνέχεια προχώρησε σε δηλώσεις που προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Συγκεκριμένα, η Εύη Δρούτσα ανέφερε πως το κίνημα #Metoo σχετίζεται με την αύξηση των γυναικοκτονιών στη χώρα μας.

«Από τότε που βγήκε το #Metoo έχουν αυξηθεί οι γυναικοκτονίες»

«Μιλάνε για το #Metoo, δεν βγήκε κάποιος να εξηγήσει τι είναι. Κάτσε μόνος σου και πάρε με αύριο τηλέφωνο να μου πεις πως από τότε που βγήκε το #Metoo, πόσοι άνδρες σκότωσαν τις γυναίκες τους. Πόσοι; Παίζει ρόλο ναι, πάρα πολύ. Δεν ξέρουν τι είναι το #Metoo. Βγαίνουν γυναίκες ας πούμε που λένε ‘όταν ήμουν εγώ 28, ήρθε αυτός…’, τι λες ρε συ; 28 και 21 και 25 δεν ξέρεις; Την εγγονή μου που είναι 10 ετών να φέρω, ξέρει» είπε αρχικά.

«Από τότε που έγινε αυτό το πράγμα, βγήκαν όλοι και κάνουν τα παράπονά τους. Εγώ ήθελα να βγούνε τότε. Αυτό έπρεπε να έχει γίνει πριν από χρόνια. Δεν είπα ότι είναι μυθομανείς. Μπορεί κάποιος που είναι στην τηλεόραση να βγει να εξηγήσει στις γυναίκες που ζουν στα χωριά, στην επαρχία να τους εξηγήσει τι είναι το #Metoo; Γιατί μην πάμε πολύ πίσω, στα χωριά κουμάντο κάνουν οι άνδρες. Όταν πάει να αντιμιλήσει γυναίκα και επειδή ‘υπάρχει το #Metoo τώρα’, πού πάει αυτή η γυναίκα; Σκοτώνεται» συμπλήρωσε.

Τόσο η Ναταλί Κάκκαβα, όσο και ο Γρηγόρης Γκουντάρας, αλλά και η Αφροδίτη Γραμμέλη διαφώνησαν με τη θέση της και εξέφρασαν έντονα τη διαφωνίας τους.

in.gr