Εξιτήριο πήρε η 102χρονη που νοσηλευόταν στο ΓΝ Κέρκυρας με κορωνοϊό!
3 years, 3 months ago
6

Θηρίο!

Μια υπεραιωνόβια 102 ετών πήρε εξιτήριο από το Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας βγαίνοντας νικήτρια από τη μάχη με τον κορωνοϊό!

Όπως ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Κέρκυρας Λεωνίδας Ρουμπάτης, «η ηλικιωμένη είχε νοσηλευτεί για 20 ημέρες στη Μονάδα Ειδικών Λοιμώξεων, που δημιουργήθηκε μετά την εμφάνιση της πανδημίας του κορωνοϊού στο Νοσοκομείο Κέρκυρας, όταν στον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας που διέμενε στα Ιωάννινα, διαπιστώθηκε ότι 56 ηλικιωμένοι ήταν θετικοί και έπρεπε να νοσηλευτούν, μεταξύ αυτών και η 102χρονη».

Η 102χρονη παρουσίασε για μέρες υψηλό πυρετό, αλλά και πολλά άλλα από τα συμπτώματα του ιού, όμως δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί! Μαζί με την 102χρονη εξήλθε και μία 74χρονη, επίσης από τον ιδιωτικό οίκο ευγηρίας των Ιωαννίνων.

«Η αγάπη και το πείσμα για ζωή νικάει κάθε κακό. Η οργάνωση της Μονάδας Ειδικών Λοιμώξεων του Νοσοκομείου Κέρκυρας λειτουργεί με επαγγελματισμό και αξιέπαινη αντιμετώπιση από το ικανό ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό μας. Είμαστε πολύ περήφανοι για κάθε άνθρωπο που παίρνει εξιτήριο και κερδίζει τη μάχη με τον κορωνοϊό» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο κ. Ρουμπάτης.