Έξω φρενών ο Σάκης Ρουβάς με τον αδερφό του για το Survivor – «Ξέφυγε» ο Απόστολος, τι τον ενόχλησε
1 year, 11 months ago
6

Σάκης Ρουβάς: Ο Απόστολος Ρουβάς είναι από τους παίκτες του Survivor, που έχουν μπει από την αρχή στο ριάλιτι επιβίωσης και εξακολουθεί να αγωνίζεται, προσπαθώντας να φτάσει όσο μακριά μπορεί στο παιχνίδι.

 

Πρόσφατα,  ο Απόστολος Ρουβάς στο πάρτι της ένωσης, αποφάσισε να τραγουδήσει κομμάτι του αδερφού του, Σάκη Ρουβά. «Ήταν αρκετό να ανέβει ένας Ρουβάς στη σκηνή και να την κάψει», είπε ο Γιώργος Λιανός μετά το τραγούδι, με τον παίκτη να αφιερώνει το τραγούδι στα «πιο γλυκιά ματάκια του κόσμου», όπως είπε εννοώντας τη σύντροφό του, τη Φανή.

Ωστόσο, όπως αναφέρουν δημοσιεύματα, πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του Σάκη Ρουβά αναφέρουν πως ο τραγουδιστής ήταν αρνητικός στο να βρεθεί ο Απόστολος στον Άγιο Δομίνικο, ενώ μάλιστα ο ερμηνευτής πιστεύει πως ορισμένες φορές ο σεφ «ξεφεύγει» με την συμπεριφορά του στο παιχνίδι.

 

Σάκης Ρουβάς: Τι είχε δηλώσει για τον αδερφό του, Απόστολο

Μάλιστα στις αρχές του ριάλιτι, οι κάμερες ρωτούσαν συνεχώς τον ερμηνευτή για την παρουσία του αδερφού του στο παιχνίδι, ο ίδιος είχε απαντήσει:

«Τα έχασα όταν τον είδα στο Survivor. Συγκινήθηκα, δεν το περίμενα. Τον νιώθω τον Απόστολο, συγκινούμαι που τον βλέπω να είναι σε αυτή τη φάση της ζωής του. Δεν είναι εύκολο, ό,τι και να λέμε αυτά που περνούν όλα τα παιδιά. Είναι μια δύσκολη συνθήκη και κάτι το οποίο σε βάζει σε μεγάλη κρίση σε σχέση με τον εαυτό σου, το πώς θα διαχειριστείς τον εαυτό σου. Είναι μια δυναμική κατάσταση, την οποία περνούν όλα τα παιδιά, όχι μόνο ο Απόστολος». Όπως αναφέρουν οι ίδιες πηγές, ο Σάκης είναι ενοχλημένος από το γεγονός ότι ο κόσμος τον ρωτάει διαρκώς για τον αδελφό του και τη συμμετοχή του στο παιχνίδι.

 

enimerotiko.gr