Φίλιππος Σοφιανός για #metoo – Έπρεπε να πάρει έκταση αλλά δεν έπρεπε να εκφυλιστεί σε κουβέντα κομμωτηρίου
1 month, 15 days ago
6

Στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα» μίλησε αποκλειστικά ο Φίλιππος Σοφιανός. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε στους λόγους που δεν τον βλέπουμε στην τηλεόραση, στο κίνημα #metoo και στη σχέση του με την Τέτα Καμπουρέλη.

Για την απουσία του από την τηλεόραση είπε: «Δεν έχω καταλάβει γιατί λείπω. Κάτι έχει γίνει. Το 2011 ήταν το απόγειο της τηλεοπτικής μου καριέρας. Μετά είδα ένα εντελώς άλλο τηλεοπτικό τοπίο, το οποίο δεν έχει ανάγκη της υπηρεσίες μου; Μπορεί».

«Ως επαγγελματίας χτύπησα πόρτες για τηλεόραση, μίλησα με φίλους. Υπάρχει όμως μια περίεργη σιωπή. Δεν ανήκα ποτέ σε κανέναν κύκλο και καμία παρέα. Τα κατάφερα μόνος σε έναν δρόμο πολύ μοναχικό», πρόσθεσε.

Για το κίνημα #metooο που ξέσπασε κατά τη διάρκεια της καραντίνας σημείωσε: «Η έκταση που πήρε το θέμα έχει δύο όψεις: Ναι, έπρεπε να πάρει έκταση αλλά δεν έπρεπε να εκφυλιστεί σε κουβέντα κομμωτηρίου. Αυτά είνμαι πολύ σοβαρά πράγματα. Οι καταγγελίες που έγιναν είναι σε επίπεδο κακουργήματος, οπότε εκεί καλό είναι να μιλάει η δικαιοσύνη και κανείς άλλος».

Για την Τέτα Καμπουρέλη και τα ρεπορτάζ που τους ήθελαν να είναι μαζί απάντησε: «Την Τέτα την ξέρω από πολύ παλιά και μέσα από τις γυναίκες της ζωής μου. Προς Θεού ήταν, είναι και θα παραμείνει φίλη μου. Μου έχει σταθεί και με έχει βοηθήσει. Λίγο προσοχή όμως, γιατί είναι παντρεμένη».

Τέλος, για την παράσταση «Υποχώρηση από τη Μόσχα» που πρωταγωνιστεί ανέφερε: «Ο ρόλος στο έργο είναι από τους ωραιότερους που έχω παίξει στο θέατρο».

 

in.gr