Φωτογραφία: Ξεβάφει το κεφάλι του Τζουλιάνι
3 years, 4 months ago
6

Η άβολη στιγμή που πρόδωσε το μυστικό του δικηγόρου του Τραμπ

Τον πρόδωσε ο… ιδρώτας του. Τον γύρο του Διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες που δείχνουν τη βαφή των μαλλιών του προσωπικού δικηγόρου του Ντόναλντ Τραμπ και πρώην δημάρχου της Νέας Υόρκης, Ρούντολφ Τζουλιάνι, να στάζει στο πρόσωπό του.

Κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, στην οποία κατακεραύνωνε σε πολύ έντονο ύφος τους αντιπάλους του Τραμπ και επιχειρηματολογούσε υπέρ των δικαστικών αγωγών της εκστρατείας του απερχόμενου προέδρου των ΗΠΑ, ο Τζουλιάνι άρχισε να… στάζει σκουρόχρωμο ιδρώτα από τους κροτάφους του.

Είναι φυσικό, λοιπόν, να υποθέσει κανείς πως ο πρώην δήμαρχος της Νέας Υόρκης βάφει τα μαλλιά του και ότι μάλλον η τελευταία απόπειρα δεν ήταν και τόσο πετυχημένη.
Υπενθυμίζεται ότι άστραψε και βρόντηξε, πριν από λίγο καιρό, ο Τραμπ ερωτηθείς για τη νέα ταινία του «Μπόρατ» που φέρνει σε δεινή θέση τον νυν νομικό του σύμβουλο, Τζουλιάνι, απεικονίζοντάς τον να βάζει το χέρι μέσα από το παντελόνι, αγγίζοντας τα ευαίσθητα σημεία του.

Κατάφερε να τον αποπλανήσει η ξανθιά Βουλγάρα ηθοποιός Μαρία Μπακάλοβα, η οποία στην ταινία υποδύεται την 15χρονη κόρη τού Σάσα Μπάρον Κοέν, γνωστού ως Μπόρατ.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Washingtontimes», ο ένοικος του Λευκού Οίκου έσπευσε να υπερασπιστεί εμμέσως πλην σαφώς τον νομικό σύμβουλό του, χαρακτηρίζοντας ως «φρικιό» τον Μπόρατ.

«Πιστεύω ότι ο Σάσα Μπάρον Κοέν, ο κωμικός πίσω από τις ταινίες “Borat”, είναι “φρικιό”», δήλωσε στους δημοσιογράφους που επέβαιναν στο προεδρικό αεροσκάφος «Air Force One».

Η νέα ταινία του Μπάρον Κοέν, υπό τον τίτλο «Borat Subsequent Moviefilm», απεικονίζει τον δικηγόρο του Τραμπ σ’ ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με μια νεαρή αιθέρια ύπαρξη- τη Μαρία Μπακάλοβα, που υποδύεται τη δημοσιογράφο- και τον ίδιο σε «ανάρμοστη στάση».