Φρίκη στην Κατερίνη : Τη βίαζε ο δάσκαλος θείος της από τα 9 της επί μια ολόκληρη δεκαετία
2 years, 11 months ago
6

Η 28χρονη σήμερα κοπέλα έχει καταγγείλει ότι ο θείος της είχε προχωρήσει σε ασελγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις ενώ την ανάγκαζε να παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο οποίο απεικονίζονταν ανήλικοι και της ζητούσε να κάνουν αναπαράσταση

Τον εφιάλτη που ζούσε ένα κορίτσι από τα εννέα της χρόνια και για μια ολόκληρη δεκαετία έφερε στο φως η μήνυση που βρήκε το κουράγιο να καταθέσει εναντίον του ανθρώπου που καταγγέλλει, ο οποίος είναι θείος της, αδελφός της μητέρας της και δάσκαλος σε δημοτικό σχολείο της Κατερίνης.

Η 28χρονη σήμερα κοπέλα έχει καταγγείλει ότι ο θείος της είχε προχωρήσει σε ασελγείς χειρονομίες, προτάσεις και πράξεις ενώ την ανάγκαζε να παρακολουθεί ταινίες ερωτικού περιεχομένου στο οποίο απεικονίζονταν ανήλικοι και της ζητούσε να κάνουν αναπαράσταση.

Μάλιστα, όπως η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, ο δράστης κατέγραφε τις ανόσιες πράξεις του ενώ κατά τις νυχτερινές του επισκέψεις στο δωματιό της προχωρούσε σε γενετήσιες πράξεις ενάντια στη θέλησή της.

Ο 60χρονος συνελήφθη από τις αστυνομικές αρχές στις 10 Απριλίου μετά από έφοδο στο σπίτι του όπου εκεί εντόπισαν πορνογραφικό υλικό ανηλίκων. Οδηγήθηκε ενώπιον των διακστικών αρχών αρνούμενος τις κατηγορίες και αφέθηκε ελεύθερος με αυστηρούς περιοριστικούς όρους.

Συγκλονιστική καταγγελία

«Σε ηλικία 12 ετών μου επέβαλλε να παρακολουθώ δυο ή τρία βίντεο μεγάλης διάρκειας με πορνογραφικό υλικό και ο ίδιος κατά τον χρόνο αυτό απασχολούσε τη θεία μου, ώστε να μην γίνουν αντιληπτές οι δράσεις του. Κατόπιν επέστρεφε στο δωμάτιο προκειμένου να συζητήσουμε αυτά που είχα παρακολουθήσει και μου παρέδιδε ερωτικό βοήθημα και απαιτούσε να του δέιξω αυτά που έμαθα».

Όπως η ίδια αποκαλύπτει στη μήνυσή της σε ηλικία 13 ετών τη βίασε.

«Ενώ εγώ κοιμόμουν, εισήλθε στο δωμάτιό μου και θυμάμαι να ξυπνάω από τον πόνο χωρίς το παντελόνι της πιτζάμας μου και το εσώρουχό μου. Δεν σταμάτησα να αντιδρώ και να προσπαθώ να τον απωθήσω αλλά με τραβούσε πίσω στο κρεβάτι και με καθήλωνε στην προηγούμενη θέση, κρατώντας με δυνατά με το άλλο του χέρι χωρίς να έχω τη σωματική δύναμη να μετακινηθώ.Κάποια στιγμή σταμάτησε και επέστρεψε στο δωματιό του. Αμέσως ντύθηκα και ξεκίνησα πάλι να κλαίω ενώ δεν μπορούσα να κοιμηθώ καθώς ένιωθα πόνο, αηδία και ντροπή. Αναρωτιόμουν γιατί μου συνέβη αυτό και κατηγορούσα τον εαυτό μου. Κάποια στιγμή αποκοιμήθηκα κλαίγοντας και το επόμενο πρωί με ξύπνησε ο μηνυόμενος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο» και συνεχίζει:

«Εξακολουθούσε να μου επιβάλλει την παρακολούθηση ταινιών πορνογραφικού περιεχομένου,στο οποίο συμμετείχαν ανήλικα αλλά και ενήλικα άτομα. Μου επέβαλλε να αφαιρώ τα ρούχα και τα εσώρουχά μου, με τοποθετούσε στην ίδια θέση με τα ανήλικα κορίτσια στις ταινίες που είχα παρακολουθήσει και προέβαινε σε πλήρη αναπαράσταση αυτών… Ταυτόχρονα μου επέβαλλε να υποκρίνομαι ότι απολαμβάνω τις πράξεις του και να αναπαριστώ τις φωνές των συμμετεχόντων στις ταινίες. Λόγω της απόλυτης χειραγώγησής μου από τον μηνυόμενο συνέχισα να ανέχομαι τις αξιόποινες πράξεις σε βάρος μου καθώς επέμενε ότι όλα γίνονται για το καλό μου παρά το γεγονός ότι η ίδια υπέφερα ψυχολογικά και σωματικά».

Το μαρτύριο της κοπέλας διήρκεσε αρκετά χρόνια και όπως η ίδια αναφέρει στη μήνυσή της, ο μηνυόμενος αποπειράθηκε να την πείσει να προβεί σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού.

«Αποπειράθηκε ουκ ολίγες φορές να με πείσει να προβώ σε πορνογραφική παράσταση (live streaming) με ερωτικά βοηθήματα σε ιστοσελίδες του εξωτερικού. Με παρότρυνε ματαίως να εκδίδομαι έναντι ανταλλάγματοςκαι προσπαθούσε να με πείσει λέγοντας ότι μπορώ να προσεγγίζω πελάτες μέσω διαδικτύου και να βγάλω λεφτά από το σώμα μου κα΄νοντας τη βίζιτα σε σπίτια πλουσίων και δικηγόρων. Σε περιπτώσεις που βρισκόμασταν με την υπόλοιπη οικογένειά μου, παρίστανε ότι δεν συμβαίνει τίποτα.

Έως και την ηλικία των 27 ετών αδυνατούσα να αντιληφθώ το μέγεθος της κακοποίησης σε βάρος μου από την ηλικία των 9 έως και τα 19 μου έτη. Η συναναστροφή μου με τα παιδιά λόγω του επαγγέλματός μου, η απόφαση να δημιουργήσω τη δική μουοικογένεια και η επικινδυνότητα αυτού του ανθρώπου ως διευθυντής σε δημοτικό σχολείο, με ώθησαν στην κατάθεση της παρούσας μήνυσης σε βάρος του».

Μιλώντας στο Πρώτο Θέμα οι δικηγόροι της 28χρονης γυναίκας, Αλέξης Στεφανάκης και Ευαγγελίνα Κιρμιζάκη ανέφεραν ότι το πορνογραφικό υλικό που βρέθηκε στην κατοχή του είναι πραγματικά αποτρόπαιο, και περιλαμβάνει «πλήθος φωτογραφιών, κάμερες στημένες σε ένα δωμάτιο όπου έβαζε το θύμα να προβαίνει σε πράξεις γενετήσιου χαρακτήρα. Είναι καθαρά σοκαριστικό».

in.gr